fbpx
27 C
Nicosia
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWS«ΦΤΙΑΞΕ ΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑΑΛΜΑ»: Tο «Νερό και Χρώμα» με τη Βασίλισσα Ράνια στην...

«ΦΤΙΑΞΕ ΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑΑΛΜΑ»: Tο «Νερό και Χρώμα» με τη Βασίλισσα Ράνια στην Ιορδανία- Η συγκινητική επιστολή της Πρεσβείας προς την Άντρη Αταλιώτη- (Φώτο)

-

Τιμή για την Κύπρο αποτελεί η κίνηση του «Φτιάξτε μια Καρδιά Άλμα» να μεταβεί στην Ιορδανία μετά από πρωτοβουλία της Άντρης Αταλιώτη, η οποία απέδειξε ότι το έργο της έφτασε εκτός συνόρων. Παράλληλα, μεγάλη τιμή για την Πρεσβεία  τους συνδιοργανωτές και όλους τους ανθρώπους που συμμετείχαν στην πρωτοβουλία «Καρδιά Άλμα» ήταν η επίσκεψη της Αυτού Μεγαλειότητας Βασίλισσας Ράνιας στο εργαστήριο «Καρδιές Άλμα»

Η φιλανθρωπική εκδήλωση «Φτιάξε μια καρδιά Αλμα» που πραγματοποιήθηκε στην πρεσβεία της Κύπρου στην Ιορδανία σημείωσε τεράστια επιτυχία αφού παιδιά και ενήλικες ζωγράφισαν μια καρδιά στέλνοντας τα φιλανθρωπικά τους μηνύματα. Όλοι μαζί στόλισαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της Haret Al Riwaq στο Fuheis τοποθετώντας πάνω σε αυτό τις καρδιές τους. Παρών στην εκδήλωση «Φτιάξε μια καρδιά Aλμα» ήταν ο Υπουργός Άμυνας της Κύπρου κ. Χαράλαμπος Πετρίδη, ο οποίος βοήθησε στο στολισμό του Χριστουγεννιάτικου δέντρου. Αξιοσημείωτο είναι ότι η Πρεσβεία της Κύπρου στην Ιορδανίας έστειλε συγχαρητήριο μήνυμα προς στην εμπνεύστρια της όλης οργάνωσης, Άντρη Αταλιώτη.

«Η Πρεσβεία θα ήθελε να εκφράσει τις ευχαριστίες της σε όλους όσους συμμετείχαν στη φιλανθρωπική πρωτοβουλία «Ζωγράφισε καρδιά Άλμα με το Νερό και Χρώμα» και συνέβαλαν στη μεγάλη επιτυχία της! Ιδιαίτερες ευχαριστίες σε όλα τα παιδιά και τους ενήλικες που χρωμάτισαν μια «Καρδιά Άλμα» και στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο της οδού Haret Al Riwaq στο Fuheis και σε όσους αγόρασαν τις έγχρωμες «Καρδιές Άλμα»! Η επίσκεψη της Αυτού Μεγαλειότητας Βασίλισσας Ράνιας στο εργαστήριο «Καρδιές Άλμα» στις 13 Δεκεμβρίου 2022 ήταν μεγάλη τιμή για την Πρεσβεία, τους συνδιοργανωτές και όλους τους ανθρώπους που συμμετείχαν στην πρωτοβουλία «Καρδιά Άλμα».

Η Βασίλισσα Ράνια κατά την επίσκεψη της εκεί είδε τα παιδιά να ζωγραφίζουν τις καρδιές Άλμα
Η Άντρη Αταλιώτη με την σύζυγό του Πρέσβη της Ιορδανίας Κατερίνα Πέτρου, τον Μιχάλης Ιωάννου και τον Χαράλαμπο Πετρίδη

Ευχαριστούμε θερμά και τον Υπουργό Άμυνας της Κύπρου κ. Χαράλαμπο Πετρίδη για την επίσκεψη του «Alma Heart Christmas Tree» και τη συμβολή του στον στολισμό του! Η Πρεσβεία επιθυμεί να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της στην κ. Άντρη Αταλιώτη, ιδρύτρια της πρωτοβουλίας «Καρδιά Άλμα». ου μας έδωσε την ευκαιρία να φέρουμε αυτό το concept από την Κύπρο στην Ιορδανία. Τέλος, η Πρεσβεία εκφράζει τη θερμή της εκτίμηση και ευγνωμοσύνη προς τους ιδιοκτήτες του εστιατορίου Watar Zyriab κ. Eyad Al Musharbash και τον κ. Jeries Samawi, που αγκάλιασαν την ιδέα, φιλοξένησαν και υποστήριξαν ενεργά την εκδήλωση. Όσοι δεν τα κατάφεραν μπορούν να επισκεφθούν την όμορφα διακοσμημένη οδό Haret Al Riwaq τις επόμενες ημέρες και να υποστηρίξουν την ιδέα «Καρδιά Άλμα». . Καλά Χριστούγεννα, καλές γιορτές σε όλους, σε Ιορδανία και Κύπρο»

Η Άντρη Αταλιώτη με τον διάσημο δημοσιογράφο Fuad El Karsheh και την Κατερίνα Πέτρου
Ο πρέσβης Μιχάλης Ιωάννου και ο Υπουργός Χαραλάμπος Πετρίδης ζωγράφισαν τις δικές τους καρδιές που στόλισαν στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο
Ο διάσημος δημοσιογράφος της Μέσης Ανατολής Fuad El Karsheh ζωγράφισε τη δική του καρδιά συμμετέχοντας στην φιλανθρωπική εκδήλωση
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: