fbpx
20.1 C
Nicosia
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΦΡΟΣΩ ΦΡΑΓΚΟΥ: Φιλανθρωπικό τσάι για τον μικρό Κωνσταντή που έφυγε από τη...

ΦΡΟΣΩ ΦΡΑΓΚΟΥ: Φιλανθρωπικό τσάι για τον μικρό Κωνσταντή που έφυγε από τη ζωή

-

Σε μια πράξη αλληλεγγύης και αγάπης θα προβεί η Φρόσω Φράγκου η οποία κατάγεται από το Καζάφανι της Κερύνειας. Το φιλανθρωπικό τσάι πραγματοποιείται εις μνήμη του μικρού μαχητή Κωνσταντή που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.

Η Φρόσω Φράγκου θα πραγματοποιήσει φιλανθρωπικό τσάι την Κυριακή 21 Ιανουαρίου από τις 11.00 μέχρι αργά το απόγευμα στο σπίτι της. Θερμή παράκληση όπως δοθεί ένα χρηματικό ποσό εις μνήμη του Κωνσταντή στο Σύνδεσμο «Κάνε μια Ευχή».

Επίσης, όσοι παρευρεθούν να μην φέρουν ούτε γλυκά ούτε λουλούδια ή δωράκια. Στο χώρο θα υπάρχει κουμπαράς του συνδέσμου «Κάνε μια Ευχή». Οι παρευρισκόμενοι μπορούν να κάνουν την εισφορά τους όπου το ποσό που θα μαζευτεί θα δοθεί στο Σύνδεσμο.

Επιθυμία όλων είναι όπως τα χρήματα να δοθούν σε κάποιο παιδάκι που παλεύει με τον καρκίνο, μια επιθυμία που θα ήθελε και ο Κωνσταντής να πραγματοποιηθεί. Για περισσότερες πληροφορίες αποταθείτε στο τηλέφωνο 99654445

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥ: «Η οικογένεια μας μάζεψε κάποια χρήματά για τις ανάγκες...

Τίποτα δεν μπορεί να προξενεί μεγαλύτερο πόνο από το να βρίσκεσαι αντιμέτωπος με την απροσδόκητη αδικία και την ανασφάλεια, ειδικά όταν αφορά την υγεία...