ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟ: Βιασμός και δολοφονία 5χρονης στο Κάνσας – Η μητέρα της την είχε διώξει από το σπίτι- (Βίντεο)

Δεν μπορεί να την χωρέσει ο ανθρώπινος νου την φρίκη που προκαλεί η είδηση πως στις ΗΠΑ ένα 5χρονο κορίτσι από το Κάνσας βιάστηκε και δολοφονήθηκε σε έναν καταυλισμό αστέγων στο δάσος.

H Zoey Felix βρέθηκε σε βενζινάδικο σοβαρά τραυματισμένη τη Δευτέρα (2/10), σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα της Τοπέκα. Στη συνέχεια το παιδί μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή. Σύμφωνα με την DailyMail ένας άστεγος, ο Mickel W. Cherry, 25 ετών, συνελήφθη την Τρίτη (3/10) και κατηγορήθηκε για φόνο και βιασμό. Γείτονες είπαν πως ο ύποπτος ήταν γνωστός στο παιδί καθώς είχε ζήσει κάποια στιγμή στο ίδιο σπίτι με τη Zoey, τον πατέρα και την αδελφή της.

Η 36χρονη μητέρα του παιδιού, τους έδιωξε όλους από το σπίτι, πριν από περίπου δύο εβδομάδες, αναγκάζοντάς τους να ζήσουν σε ένα κάμπινγκ. Οι κάτοικοι της περιοχής είχαν δει πολλές φορές το παιδί να τριγυρνάει ζητώντας να μείνει σε ένα σπίτι. Μάλιστα αρκετές φορές την βοηθούσαν να κάνει μπάνιο, να ντύνεται και να τρώει . Το παιδί όπως όλα δείχνουν δεν πήγαινε ούτε σχολείο. Αναφέροντας τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης στο σπίτι της Zoey, δεν είχε τρεχούμενο νερό και ήταν γεμάτο περιττώματα. Μια γειτόνισσα ανέφερε πως το παιδί την ρωτούσε πάντα για το αν θα μπορούσε να μείνει στο δικό της σπίτι. «Κανονικά όταν ένα παιδί είναι επίμονο να μείνει, κάτι συμβαίνει στο σπίτι».

Κάτοικοι της περιοχής δήλωσαν πως έκαναν πολλές αναφορές στο Τμήμα Παιδιών και Οικογενειών του Κάνσας τις εβδομάδες πριν από τον θάνατό της. Όπως σημείωσαν δεν έγινε καμία παρέμβαση ποτέ. Πριν από δύο ή τρεις εβδομάδες, οι γείτονες της Zoey συνειδητοποίησαν ότι είχε φύγει. Συντετριμμένοι έμαθαν ότι δολοφονήθηκε.

Πηγή: Dailymail

Hot this week

Το Audi A3 συμπληρώνει 30 χρόνια στην αγορά με μια ιδιαίτερα ελκυστική προσφορά

Το Audi A3 αποτελεί διαχρονικά ένα από τα πιο...

The Art of REAL ESTATE RETURNS

Εξαιρετικές ευκαιρίες επένδυσης σε γραφειακούς χώρους από την Gordian Η Gordian...

Ο Ροταριανός Όμιλος Λευκωσίας Λευκοθέα αποστέλλει ανθρωπιστική βοήθεια στον Λίβανο

Ο Ροταριανός Όμιλος Λευκωσίας Λευκοθέα (RCNL), συνεχίζοντας τη δέσμευσή...

Το Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου χαιρετίζει την ομόφωνη ψήφιση της νομοθεσίας για το Εθνικό Ινστιτούτο Καρκίνου

Το Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου χαιρετίζει με ιδιαίτερη ικανοποίηση...

ΑΠΡΙΛΙΟΣ: Η μέση βροχόπτωση φτάνει στο 94% μετά τις τελευταίες βροχές

Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα για την Απριλιάτικη βροχόπτωση. Εάν...

Topics

The Art of REAL ESTATE RETURNS

Εξαιρετικές ευκαιρίες επένδυσης σε γραφειακούς χώρους από την Gordian Η Gordian...

Ο Ροταριανός Όμιλος Λευκωσίας Λευκοθέα αποστέλλει ανθρωπιστική βοήθεια στον Λίβανο

Ο Ροταριανός Όμιλος Λευκωσίας Λευκοθέα (RCNL), συνεχίζοντας τη δέσμευσή...

ΑΠΡΙΛΙΟΣ: Η μέση βροχόπτωση φτάνει στο 94% μετά τις τελευταίες βροχές

Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα για την Απριλιάτικη βροχόπτωση. Εάν...

ΕΚΠΟΙΗΣΕΙΣ: Δεκάδες πολίτες με πλακάτ και συνθήματα έξω από τη Βουλή-(Φώτο)

Έντονη είναι η παρουσία πολιτών έξω από τη Βουλή,...

Τρ. Κύπρου: Στήριξη πελατών και ξενοδοχειακής βιομηχανίας με X5 βαθμούς ανταμοιβής

Η Τράπεζα Κύπρου, αναγνωρίζοντας τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η...

Related Articles

Popular Categories