14.8 C
Nicosia
Κυριακή, 27 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΦΡΕΝΤΙ ΦΙΓΚΕΡΣ: OTAN ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΕ ΚΑΔΟ-ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ

ΦΡΕΝΤΙ ΦΙΓΚΕΡΣ: OTAN ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΕ ΚΑΔΟ-ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ

-

Μια απίστευτη ιστορία διαδραματίστηκε πριν λίγα χρόνια στην Φλόριντα της Αμερικής. Ένα μικρό παιδάκι βρέθηκε μέσα στο κάδο απορριμμάτων όταν η μητέρα του τον πέταξε εκεί. Την ιστορία του εξιστόρησε στο BBC αφήνοντας πλέον ο ίδιος πίσω όσα έζησε στην παιδική του ηλικία, αφού τώρα πλέον είναι ιδιοκτήτης μιας εταιρείας τηλεπικοινωνιών αλλά και εφευρέτης.

Ο 31χρονος Φρέντι Φίγκερς διηγείται την ιστορία του αφήνοντας το δικό του μήνυμα προς όλους ότι δεν πρέπει ποτέ να αφήνεις τις συνθήκες να καθορίσουν το ποιος είσαι. Θεωρεί ότι όποιος έχει όνειρα πρέπει να υλοποιεί και πιστεύει ότι πρέπει όλοι να προσπαθούν να τα κάνουν πράξη.

O ίδιος έλαβε τον πρώτο του υπολογιστή στην ηλικία των 9 ετών. Ήταν παλιός και δεν δούλευε πολύ καλά, αλλά ήταν η αρχή μίας μεγάλης αγάπης: αυτής για την τεχνολογία, η οποία τον έκανε εφευρέτη, επιχειρηματία και εκατομμυριούχο των τηλεπικοινωνιών.Την ιστορία ότι η βιολογική του μητέρα τον πέταξε στο σκουπίδια την έμαθε στην ηλικία των οκτώ ετών. Ο ίδιος υιοθετήθηκε από μια οικογένεια η οποία ο πατέρας ήταν τεχνίτης και η μητέρα αγρότισσα. Το ζευγάρι ήταν στην ηλικία των 50 ετών όταν αποφάσισαν να κρατήσουν στην οικογένεια τους τον 2χρονο τότε Φρέντι, παρόλο που είχαν και άλλα παιδιά.

Στην γειτονιά τα άλλα παιδιά που ήξεραν την ιστορία του, τον αποκαλούσαν «το μωρό του κάδου», «σκουπίδι», του έλεγαν πως είναι βρώμικος και πως κανείς δεν τον θέλει. Σε ηλικία δώδεκα ετών οι δάσκαλοι στο σχολείο διαπίστωσαν την ξεχωριστή του κλίση στους υπολογιστές ενώ στα δεκαπέντε του έφτιαξε το πρώτο υπολογιστικό πρόγραμμα για να μετράει την πίεση του νερού στην πόλη. Στην ηλικία των 22 ετών είχε ήδη την πρώτη του πατέντα: ένα έξυπνο γλυκόμετρο, που μοιράζεται αυτομάτως τα επίπεδα ζαχάρου ενός ατόμου με τον πιο στενό συγγενή του να προσθέτουν τις μετρήσεις στο ηλεκτρονικό ιατρικό ιστορικό του ασθενή, ώστε να μπορεί να τις δει και ο γιατρός του. Στην ίδια ηλικία ίδρυσε και την εταιρεία τηλεπικοινωνιών, Figgers Communication, που παραμένει ο μόνος τηλεπικοινωνιακός πάροχος με έγχρωμο ιδιοκτήτη στις ΗΠΑ.

Πηγή: moneyreview

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: