ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ :Ένα βράδυ αλληλεγγύης και στήριξης-Ο Λούκας Σταύρου περπάτησε στην πασαρέλα-(Βίντεο-Φώτο)

Η φιλανθρωπική επίδειξη μόδας που διοργανώθηκε στο Annabelle Hotel άφησε μια γλυκιά αίσθηση και απέδειξε ότι η αλληλεγγύη και η στήριξη στους συνανθρώπους μας μπορούν να δημιουργήσουν όμορφες και σημαντικές στιγμές.

Στην επίδειξη μόδας συμμετείχαν περίπου 50 παιδιά από το εργαστήριο μοντέλων της Αλίνας Τζιανγκ, συζύγου του υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου Πάφου, Αλέξανδρου Τζιανγκ, καθώς και νεαροί χορευτές από το στούντιο χορού Vera, πρόσφατοι νικητές του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Dance Star στη Γερμανία. Οι χορευτές παρουσίασαν ένα εντυπωσιακό show που άφησε το κοινό άφωνο.

Η βραδιά ήταν γεμάτη συγκινητικές στιγμές, με τον μικρό μαχητή Λούκα Σταύρου να κλέβει την παράσταση. Ο Λούκας περπάτησε στην πασαρέλα συνοδευόμενος από τον Αλέξανδρο Τζιανγκ, αποσπώντας το πιο θερμό χειροκρότημα από τους παρευρισκόμενους. Ο Αλέξανδρος, γνωστός για τη συνεχή στήριξή του σε ευάλωτα παιδιά και τις οικογένειές τους, διοργάνωσε την εκδήλωση σε συνεργασία με τη σύζυγό του, Αλίνα, από το εργαστήριο μοντέλων «Modelling Lab by Alina Mishutina».

Τα έσοδα της εκδήλωσης διατέθηκαν για τη στήριξη τεσσάρων παιδιών, μεταξύ αυτών του Λούκα Σταύρου και του Στυλιανού Αναστασίου, καθώς και δύο παιδιών που είναι καθηλωμένα σε αναπηρικά καροτσάκια. Η εκδήλωση κατάφερε να συγκεντρώσει σημαντικούς πόρους που θα βοηθήσουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής αυτών των παιδιών.

Το παρών του έδωσε και ο ποδηλάτης Πέτρος Στυλιανού, ο οποίος πάντοτε στέκεται δίπλα στα παιδιά που έχουν ανάγκη

Η Αλίνα Τζιάγκ στην πασαρέλα για να ενισχύσει οικονομικά τα ευάλωτα παιδιά

Η Αλίνα Τζιάγκ εξέφρασε την υπερηφάνεια της για την επιτυχία της εκδήλωσης και την ευγνωμοσύνη της προς όλους όσοι συμμετείχαν και υποστήριξαν τον σκοπό αυτό. Ειδικές ευχαριστίες απευθύνθηκαν στη σχολή χορού Vera για το καταπληκτικό χορευτικό show, καθώς και στη δασκάλα υποκριτικής Στεφανία Μαυροκορδάτου και το Θεατρικό Εργαστήρι – Theatre Lab για την παρουσίαση της εκδήλωσης με τη μουσική επένδυση του Dj Kalozois.

Η φιλανθρωπική επίδειξη μόδας, την οποία στήριξε ένθερμα ο Αλέξανδρος Τζιανγκ, αποδεικνύει ότι διαθέτει ενσυναίσθηση και προσπαθεί με κάθε τρόπο να βοηθήσει τους συμπολίτες του, όχι μόνο τώρα που είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίας του στην Πάφο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος στα παιδιά και στις οικογένειες που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας, προσφέροντας συχνά βοήθεια χωρίς να επιζητά αναγνώριση.

Ο Αλέξανδρος Τζιανγκ για ακόμη μια φορά συγκίνησε τους παρευρισκόμενους με την όμορφη κίνησή του.

H Στεφανία Μαυροκορδάτου

Hot this week

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ: Βροχές και καταιγίδες σε όλη την Κύπρο – Έντονα φαινόμενα στην Πάφο

Βροχές και καταιγίδες επηρεάζουν περιοχές σε όλη την Κύπρο,...

ΠΑΦΟΣ: Πέργκολα έπεσε από ρετιρέ πάνω σε σταθμευμένα αυτοκίνητα

Εκτεταμένες ζημιές σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα προκάλεσε η πτώση...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τον έριξαν στο έδαφος και του άρπαξαν μοτοσικλέτα και χρήματα

Επίθεση από δύο πρόσωπα, τα οποία του έκλεψαν τη...

ΥΠΟΘΕΣΗ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ: Φυλάκιση 12 μηνών με αναστολή στη γυναίκα που είχε καταγγείλει τον ηθοποιό για βιασμό

Σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών, με τριετή αναστολή, καταδικάστηκε...

ΝΤΟΛΟΡΕΣ ΟΥΕΡΤΑ: Έφυγε από τη ζωή η γυναίκα που έδωσε φωνή στους εργάτες γης των ΗΠΑ

Η συνιδρύτρια του United Farm Workers έφυγε από τη...

Topics

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ: Βροχές και καταιγίδες σε όλη την Κύπρο – Έντονα φαινόμενα στην Πάφο

Βροχές και καταιγίδες επηρεάζουν περιοχές σε όλη την Κύπρο,...

ΠΑΦΟΣ: Πέργκολα έπεσε από ρετιρέ πάνω σε σταθμευμένα αυτοκίνητα

Εκτεταμένες ζημιές σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα προκάλεσε η πτώση...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τον έριξαν στο έδαφος και του άρπαξαν μοτοσικλέτα και χρήματα

Επίθεση από δύο πρόσωπα, τα οποία του έκλεψαν τη...

28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ: Η Ιστορία πέρασε από τα θρανία στους δρόμους της Κύπρου -(Φωτο)

Στο μάθημα της Ιστορίας διαβάζουν για το 1940. Σήμερα,...

ΚΥΠΡΙΑΝΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ:Το τελευταίο αντίο στον ιδιοκτήτη του ICON Sports

Το τελευταίο αντίο στον Κυπριανό Παπαδόπουλο, ιδιοκτήτη του ICON...

ΝΕΑ ΚΙΤΡΙΝΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Eπιμένει να έχει κέφια ο καιρός-Πότε τίθεται σε ισχύ

Ο καιρός παραμένει άστατος στην Κύπρο, με τις βροχές...

Related Articles

Popular Categories