fbpx
22.3 C
Nicosia
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΦΕΣΤΙΒΑΛ «ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ» : Mε την Χρύσω Λέφου στη Κακοπετριά για...

ΦΕΣΤΙΒΑΛ «ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ» : Mε την Χρύσω Λέφου στη Κακοπετριά για γλυκιές απολαύσεις-Θα δείξει στους παρευρισκόμενους πώς να φτιάχνουν γλυκά του κουταλιού (Φώτο)

-

Το Φεστιβάλ Γλυκού του Κουταλιού επιστρέφει στην Κακοπετριά για να δώσει τη ευκαιρία στους επισκέπτες να απολαύσουν γλυκά του κουταλιού και παραδοσιακά εδέσματα. Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί και η τηλεμαγείρισσα Χρύσω Λέφου, η οποία θα δείξει στους επισκέπτες πώς να φτιάχνουν γλυκά του κουταλιού.

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Κακοπετριάς διοργανώνει το 4ο Φεστιβάλ «Γλυκό του Κουταλιού» αυτό το Σαββατοκύριακο 24 με 25 Σεπτεμβρίου στην Κακοπετριά. Εκεί, η ώρα 11.00 η Χρύσω Λέφου θα βρίσκεται στην πλατεία του χωριού για να γευθούν από κοντά τα γλυκά του κουταλιού αλλά και να δουν πώς τα φτιάχνει.

Μετά από δύο χρόνια απουσίας λόγω της πανδημίας του κορωνοϊου, το Κοινοτικό Συμβούλιο Κακοπετριάς θα δώσουν τη ευκαιρία στους επισκέπτες να δοκιμάσουν πιο ιδιαίτερα, αλλά και παραδοσιακά γλυκά του κουταλιού, να γνωρίσουν τον πολιτισμό της Παλιάς Κακοπετριάς και να αφεθούν στην ηρεμία της φύσης. Επίσης θα έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν γλυκά του κουταλιού και παραδοσιακά εδέσματα από τα περίπτερα που θα στηθούν στο χώρο.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: