fbpx
29.7 C
Nicosia
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΤOYΓΤΣΕ ΚΑΖΑΖ: Τουρκάλα πρωταγωνίστρια που έπαιζε στη Λούφα και Παραλλαγή προκαλεί με...

ΤOYΓΤΣΕ ΚΑΖΑΖ: Τουρκάλα πρωταγωνίστρια που έπαιζε στη Λούφα και Παραλλαγή προκαλεί με τις δηλώσεις της-«Αν χρειαστεί, μπείτε στα (ελληνικά) νησιά» (Βίντεο)

-

Την εισβολή στα ελληνικά νησιά ζητά με… βαρυσήμαντη δήλωση της γνωστό μοντέλο από την Τουρκία και πρώην σύζυγος Έλληνα ηθοποιού

Το πρώην μοντέλο και πρωταγωνίστρια της ταινίας «Λούφα και Παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγάιο» και παντρεμένη παλαιότερα με τον ηθοποιό, Γιώργο Σεϊταρίδη, υποστήριξε σε εκπομπή του τουρκικού διαδικτυακού καναλιού TVNET ότι τα σύνορα πρέπει να χαραχθούν ξανά και, αν χρειαστεί, οι Τούρκοι να μπουν στα ελληνικά νησιά.

«Πιστεύω ότι τα σύνορα πρέπει να χαραχθούν ξανά. Πιστεύω ότι η Τουρκία πρέπει να επεκτείνει τα σύνορά της, εάν χρειαστεί, ώστε να επιτρέψει στους ανθρώπους που ζουν σε περιοχές που υφίστανται καταπίεση, να ζήσουν εν ειρήνη. Αν χρειαστεί, μπείτε στα νησιά. Τα ελληνικά νησιά είναι εξοπλισμένα σήμερα. Και η Αγγλία και η Γερμανία ήθελαν να μας τα δώσουν. Αλλά ‘για κάποιο λόγο’ ο Ισμέτ Ινονού φοβόταν να πάρει τα νησιά» υποστήριξε η Καζάζ και όπως ήταν φυσικό τα social media πήραν φωτιά.

Υπενθυμίζεται πως ο ηθοποιός Γιώργος Σεϊταρίδης και πρώην σύζυγος της Καζάζ ήταν εκ των πρωταγωνιστών στην ταινία του Νίκου Περάκη το 2006, η οποία 16 χρόνια αργότερα δεν αποδεικνύεται ακριβώς προφητική αλλά έχει αρκετές αναφορές σε αυτά που βιώνουμε σήμερα. Όσον αφορά στην υπόθεση της ταινίας, αυτή αναφέρονταν σε μια μικρή ομάδα φαντάρων από την Κω που πηγαίνει στη βραχονησίδα Πίττα για να αναλάβει υπηρεσία φύλαξης.

Πηγή: in.gr

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: