ΤΡΟΟΔΟΣ: Χάθηκε σκυλάκι στην περιοχή της Βόρειας πλαγιάς-Έκκληση να βρεθεί λόγω και της κακοκαιρίας (Φώτο)

Ένα αγαπημένο σκυλάκι, ο Μπαλού, χάθηκε στην περιοχή του Τροόδους, συγκεκριμένα στη Βόρεια Πλαγιά. Οι ιδιοκτήτες του είναι πολύ ανήσυχοι, ιδιαίτερα λόγω του κρύου και απευθύνουν έκκληση για βοήθεια στην ανεύρεσή του.

Ο Μπαλού είναι φιλικός και προσιτός. Όποιος τον δει παρακαλείται να επικοινωνήσει άμεσα με τον ιδιοκτήτη του στο τηλέφωνο 99635353.Με την πτώση της θερμοκρασίας, υπάρχει ανησυχία ότι ο Μπαλού δεν θα μπορέσει να αντέξει το κρύο για πολύ, και η οικογένεια περιμένει με αγωνία οποιαδήποτε πληροφορία. Αν βρίσκεστε στην περιοχή ή έχετε κάποια πληροφορία, παρακαλούμε επικοινωνήστε χωρίς δισταγμό.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, έχουν ειδοποιηθεί όλα τα αρμόδια τμήματα καθώς και εθελοντές για την εντόπιση του σκύλου. Δυστυχώς, λόγω της κακοκαιρίας, υπάρχει σοβαρή ανησυχία ότι ο Μπαλού μπορεί να μην επιβιώσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Hot this week

ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ: Προσωρινά εκτός λειτουργίας το Tax For All – Τι ισχύει για τις φορολογικές δηλώσεις

Προσωρινή διακοπή στη λειτουργία του Tax For All φέρνουν...

ΙΣΠΑΝΙΑ: Πήγαν για διακοπές και βρέθηκαν στα συντρίμμια – Πώς σώθηκαν μια μητέρα και οι δύο γιοι της από την Ελλάδα

Μια εκδρομή στη Σεβίλλη είχαν προγραμματίσει μια μητέρα από...

ΕΛΛΑΔΑ: Χειρόφρενο σε τρένα και προαστιακό – 24ωρη απεργία αύριο

Ακινητοποιημένα αναμένεται να παραμείνουν αύριο τα τρένα και ο...

ΠΑΤΡΙΚ ΣΤΙΟΥΑΡΤ: Έφυγε από τη ζωή ο εμβληματικός πρωταγωνιστής των «Star Trek» και «X-Men»

Για μια ολόκληρη γενιά, ο Πάτρικ Στιούαρτ ήταν ο...

Topics

ΕΛΛΑΔΑ: Χειρόφρενο σε τρένα και προαστιακό – 24ωρη απεργία αύριο

Ακινητοποιημένα αναμένεται να παραμείνουν αύριο τα τρένα και ο...

ΛΑΡΝΑΚΑ: Μάχη για τη ζωή του δίνει 31χρονος μετά από εργατικό ατύχημα

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση 31χρονος,...

Related Articles

Popular Categories