Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου, 2025
10.1 C
Cyprus

ΤΡΑΓΟΥΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ: Πέντε γυναίκες στηρίζουν τους μικρούς μαχητές- Διοργανώνουν για 2η συνεχόμενη χρονιά Φιλανθρωπική μουσική βραδιά

- Advertisement -

Πέντε γυναίκες, πέντε μητέρες, ένωσαν τις δυνάμεις τους στον πιο δύσκολο αγώνα: τη μάχη των παιδιών τους που πάλεψαν με τον καρκίνο και βγήκαν νικητές. Μέσα από τον πόνο, βρήκαν την αγάπη, την ελπίδα και το κουράγιο να σταθούν η μια άλλη και να γίνουν μια οικογένεια.

Η Αρίστη, η Ελένη, η Μαριάννα, η Στέλλα και η Χριστιάνα, από απλές γνωστές, έγιναν οικογένεια. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, διοργανώνουν φιλανθρωπική μουσική βραδιά την Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου, στις 20:00, στο Coral Palace Events Hall, για να στηρίξουν το «Ένα Όνειρο μια Ευχή».

Στόχος τους είναι να δώσουν σε περισσότερα παιδιά την ευκαιρία στη ζωή, όπως έκαναν για τα δικά τους παιδιά.

Η φιλανθρωπική μουσική βραδιά, που αποτελεί μια γιορτή ελπίδας και αλληλεγγύης, τελεί υπό την αιγίδα του Δημάρχου Ακάμα, κ. Μαρίνου Λάμπρου. Στη σκηνή θα ανέβουν οι μουσικοί Μέλιος Θωμάς, Λάμπρος Ιωάννου και Ρεβέκκα Βασιλείου, οι οποίοι θα προσφέρουν το δικό τους μουσικό στίγμα σε αυτή την ξεχωριστή βραδιά.

Φωτογραφία από τη περσινή φιλανθρωπική εκδήλωση που οι διοργανώτριες πραγματοποίησαν την ευχή του μικρού παιδιού

Αυτή η εκδήλωση είναι μια γιορτή της ζωής και της αλληλεγγύης, ένας φόρος τιμής στη δύναμη της αγάπης και στην ελπίδα που αυτές οι γυναίκες μοιράστηκαν, φέρνοντας φως εκεί που υπήρχε σκοτάδι.

Hot this week

METAXAS SINCE 1963: Γιόρτασε τον έναν χρόνο λειτουργίας – Ποιους είδαμε

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους λειτουργίας του νέου...

ΝΑΤΑΣΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: Ταξίδι στο Ντουμπάι για το λανσάρισμα της νέας συλλογής κοσμημάτων

Η Κύπρια σχεδιάστρια Νατάσα Χριστοδούλου ταξίδεψε πρόσφατα στο Ντουμπάι,...

ΡΑΦΑΕΛΑ-ΧΡΙΣΤΟΣ: Έτοιμοι να ανέβουν στη σκηνή – Ποιοι διακρίθηκαν για την Κύπρο στο Junior Eurovision-(Bίντεο)

Η Ραφαέλλα και ο Χρίστος ετοιμάζονται να εκπροσωπήσουν απόψε...

Topics

METAXAS SINCE 1963: Γιόρτασε τον έναν χρόνο λειτουργίας – Ποιους είδαμε

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους λειτουργίας του νέου...

ΝΑΤΑΣΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: Ταξίδι στο Ντουμπάι για το λανσάρισμα της νέας συλλογής κοσμημάτων

Η Κύπρια σχεδιάστρια Νατάσα Χριστοδούλου ταξίδεψε πρόσφατα στο Ντουμπάι,...

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ: Φωτιά σκόπιμα στη μέση δρόμου στη Μέσα Γειτονιά

Συναγερμός σήμανε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στη...

ΚΑΙΡΟΣ: Πάρτε ζακέτα… Πτώση της θερμοκρασίας τις βραδινές ώρες

Αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις σήμερα, όμως η πτώση...

Related Articles

Popular Categories