fbpx
22.9 C
Nicosia
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΤΟ «ΠΡΟΙΟΝ» ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΤΟ «ΠΡΟΙΟΝ» ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

-

Αυτά που θέλετε να πείτε και να εκφράσετε κάποιες φορές βγαίνουν με λέξεις ίσως βαριές,  και πιο δύσκολα από το στόμα…Δεν θέλετε να μοιραστείτε κάποιες σκέψεις σας, ίσως τρελές, γιατί μπορεί να θεωρηθείτε παράλογη και τρελή…Ο κάθε ένας από εμάς άλλωστε έχει το δικό του σκεπτικό πώς βλέπει τα πράγματα στην καθημερινότητα του, και οι περισσότεροι τα βλέπουμε με διαφορετικό φακό.

Πόσες φορές μας έτυχε να αγοράσουμε ένα προϊόν και να βγει σκάρτο. Κάτι έτσι σκέφτονται και ορισμένοι άνθρωποι, ότι μπορούν και έχουν το δικαίωμα να «αγοράζουν» ένα «προϊόν» και στο τέλος της ημέρας, εάν δεν τους κάνει να το «αλλάζουν», εάν τελικά το χρησιμοποιήσουν στο μέγιστο βαθμό και να το «πετάξουν» στο τέλος σε μια γωνιά.

Έτσι θεωρούν ορισμένα άτομα πως μπορούν να «πετάνε» και να «αλλάζουν» κάθε τρεις και λίγο το «προϊόν» που δεν τους ταιριάζει πλέον. Γιατί δεν θέλουν να το «κρατήσουν», το βαρέθηκαν και θέλουν κάτι καινούργιο, να τους ανεβάσει την αυτοπεποίθηση τους και να τους κάνει να νοιώσουν ωραία.

Ένα «προϊόν» είμαστε στο τέλος της ημέρας, που εάν παλιώσουμε μπορούν να μας «πετάξουν» εκεί που θέλουν…Μπορεί να μας αφήσουν σε μια γωνιά, να μας δίνουν λίγη σημασία όταν βαριούνται το νέο «προϊόν» και μετά να ξαναγυρνούν στα ίδια.

Ένα «προϊόν» που ονομάζεται άνθρωπος με αισθήματα, σκέψεις, όνειρα και φιλοδοξίες που εάν είσαι ηλίθιος, χαζός ή απλά ένας καλόκαρδος άνθρωπος δικαιολογείς τους πάντες και τα πάντα…Δέχεσαι το ψέμα και την υποκρισία αλλά μέσα σου γνωρίζεις την αλήθεια.

Και εσύ απλά τους αφήνεις να ζουν στον κόσμο τους που είναι τελικά ένας ψεύτικος και παράλογος κόσμος νομιζόμενοι πώς μπορούν να ξεγελάσουν τους άλλους δίνοντας τους αυτό που θέλουν την απαιτούμενη σημασία για να να μπορούν να ζουν και να υπάρχουν…

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: