16.9 C
Nicosia
Σάββατο, 19 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήSHOWBIZΤΟΣΚΑ ΜΑΣΚ: Μετά το Έλον Μασκ και η μικρότερη αδελφή του στην...

ΤΟΣΚΑ ΜΑΣΚ: Μετά το Έλον Μασκ και η μικρότερη αδελφή του στην Ελλάδα-«Είμαι πολύ εντυπωσιασμένη που το κάναμε σε θερμοκρασία 97 βαθμών!»-(Φώτο-Βίντεο)

-

Η Τόσκα Μασκ, η μικρότερη αδελφή του διάσημου δισεκατομμυριούχου Έλον Μασκ, επισκέφθηκε πρόσφατα την Ελλάδα ύστερα από πρόσκληση της Άντας Ηλιοπούλου. Η Τόσκα, η οποία έχει προσελκύσει την προσοχή του διεθνούς Τύπου κατά καιρούς, εντυπωσιάστηκε από τη διαμονή της στην Ελλάδα.

Στην Αθήνα, η Τόσκα Μασκ συνοδευόταν από τα παιδιά της και περιηγήθηκε στα αξιοθέατα της πόλης, όπως το Μουσείο της Ακρόπολης, το Ηρώδειο και τον βράχο της Ακρόπολης. Η 47χρονη επιχειρηματίας εξέφρασε τον θαυμασμό της για τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό, με ιδιαίτερη εντύπωση από τις Καρυάτιδες και τα γλυπτά του Παρθενώνα. Σε ανάρτησή της στο X (πρώην Twitter), αναφέρθηκε στην Ελλάδα και τον πολιτισμό της.

«Περισσότερα από το φανταστικό μας ταξίδι στην Ελλάδα. Η απίστευτη θέα από το ξενοδοχείο St George Lycabettus, η ξενάγηση στο @theacropolismuseum και η ανάβαση στην κορυφή (είμαι πολύ εντυπωσιασμένη που το κάναμε σε θερμοκρασία 97 βαθμών!). Επισκεφθήκαμε το Παναθηναϊκό Στάδιο και παρακολουθήσαμε την αλλαγή φρουράς.

Ευχαριστούμε την Άντα Ηλιοπούλου @adalesoleil30 & @le_soleil_foundation_ για την πρόσκληση στην Ελλάδα. Περάσαμε υπέροχα στη χώρα σας..»

Η Τόσκα μαζί με την Άντα Ηλιοπούλου η οποία είναι πρόεδρος της πολιτιστικής κίνησης Le Soleil Foundation και γνωστή δημοσιογράφος.

Η Τόσκα και η οικογένειά της, μαζί με την Άντα Ηλιοπούλου, συνέχισαν τις διακοπές τους στην Λίνδο, όπου παρέμειναν για μια εβδομάδα με απόλυτη μυστικότητα στο οικογενειακό ξενοδοχείο Lindos Aqua Terra στην Βλύχα. Το ξενοδοχείο, ιδανικό για παιδιά, ανήκει στον όμιλο Blu Collection του διάσημου Lindos Blu των οικογενειών Καλιουδάκη και Ροδίτη.

Λίγες ημέρες πριν την επίσκεψή της στην Ελλάδα, η Τόσκα Μασκ είχε βρεθεί στο Κάιρο, όπου συμμετείχε σε μια δεξίωση που διοργάνωσε η Πρέσβειρα Ειρήνης των Ηνωμένων Εθνών, Guila Clara Kessous, σε συνεργασία με οργανώσεις όπως το Better World και το Αιγυπτιακό Hope Giver. Το event επικεντρωνόταν στην ειρήνη, τα ανθρώπινα δικαιώματα και την προστασία των γυναικών.

Η ιδιοκτήτρια Μαίρη Καμπουροπούλου από το εστιατόριο Blue Fin εστιατόριο μέσα στο Aqua Grand όπου έγινε το πριβέ dinner πριν τα γενέθλια της Τόσκα Μασκ. Μαζί τους η Άντα Ηλιοπούλου,

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η Τόσκα συμμετείχε σε master class μαζί με άλλες σημαντικές προσωπικότητες, όπως η πρώτη κυρία της Σερβίας Tamara Vucic και η βασίλισσα του Κονγκό και Βραζιλίας, Diambi Kabatusuila Tshiyoyo Muata. Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε μέσα στο Μουσείο του Καΐρου, η Τόσκα Μασκ τιμήθηκε με βραβείο για τη δράση της.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: