fbpx
15.9 C
Nicosia
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΤΟΝΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: «ΘΕΩΡΩ ΤΥΧΕΡΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΕΤΕΡΟ ΗΜΙΣΥ...

ΤΟΝΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: «ΘΕΩΡΩ ΤΥΧΕΡΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΕΤΕΡΟ ΗΜΙΣΥ ΜΟΥ» (βίντεο)

-

Γνωστός σε όλους είναι ο συμπατριώτης μας ηθοποιός Τόνυ Δημητρίου, γιος του Κώστα Δημητρίου επίσης ηθοποιού. Ο Τόνυ Δημητρίου ο οποίος τα τελευταία χρόνια ζει στην Ελλάδα έχει ήδη ξεκινήσει το νέο εγχείρημα με ένα μαγαζί το οποίο βρίσκεται στο Περιστέρι νοιώθοντας παράλληλα τυχερό το εαυτό του, ότι έχει βρει το έτερο του ήμισυ δηλώνοντας ότι «Δεν έχω υπάρξει ποτέ καλύτερα συναισθηματικά».

Ο Κύπριος ηθοποιός βρέθηκε στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» και μίλησε στη Ναταλία Αργυράκη για το νέο του εγχείρημα, την υποκριτική αλλά και τη νέα σύντροφό του Λίνα «Πάντα ήθελα να ανοίξω ένα τέτοιο μαγαζί. Οι συγκυρίες είναι σωστές. Το Περιστέρι έχει καλή αγορά.  Δεν θα πουλούσα κάτι που δεν κάνει καλό στην υγεία. Για ‘μενα η νύχτα “καληνύχτα”. Δεν θέλω να λέω μεγάλες κουβέντες, όμως, γιατί το έχω διαψεύσει πολλές φορές».

«Το βασικό μου επίτευγμα είναι ότι κατάφερα να είμαι αγαπητός».

Με τη πάροδο του χρόνου ο Τόνυ Δημητρίου ανακάλυψε ότι η υποκριτική είναι μεν στην ζωή του αλλά υπάρχει παράλληλα και κάτι άλλο «Δεν ξέρω εάν με θεωρούν καλό ή κακό ηθοποιό. Το βασικό μου επίτευγμα είναι ότι κατάφερα να είμαι αγαπητός». Ο ίδιος συμβουλεύει τα πάντα που θέλουν να ακολουθήσουν το επάγγελμα του «Είναι μια συμβουλή που δίνω σε όλα τα νέα παιδιά…Ωραία, θέλεις να γίνεις ηθοποιός και τι δουλειά θα κάνεις;».

O Tόνυ σε μικρότερη ηλικία

Ο ίδιος μεγάλωσε στην Κύπρο και ο πατέρας του ήταν ηθοποιός και ήταν πράγμα φυσιολογικό για εκείνον να ακολουθήσει αυτό που αγαπούσε. «Είχα την τύχη να μεγαλώσω στην Κύπρο με πατέρα ηθοποιό και μητέρα που εργαζόταν για την κυβέρνηση και στην οικογένειά μου δεν αντιμετωπίσαμε ποτέ ανεργία. Στα 33-34 είχα μια πρόταση στο Λονδίνο, αλλά ευτυχώς είχα κάνει κάποια πράγματα εδώ, είχα γίνει γνωστός, οπότε έπρεπε να τα παρατήσω όλα και να αρχίσω από το μηδέν. Δεν ξέρω αν θα έβγαινε σε καλό. Δεν είναι κάτι που μετανιώνω».

«Είχα την τύχη να μεγαλώσω στην Κύπρο με πατέρα ηθοποιό και μητέρα που εργαζόταν για την κυβέρνηση και στην οικογένειά μου δεν αντιμετωπίσαμε ποτέ ανεργία»

Ο Τόνυ Δημητρίου αναφερόμενος στα παιδιά του, τα οποία απέκτησε από το γάμο του με την πρώην σύζυγό του Νίνα Αλτάνη είπε ότι του μοιάζουν σε έναν βαθμό… «Τα παιδιά μου, μου έχουν μοιάσει σε έναν βαθμό, αλλά έχουν τη δική τους προσωπικότητα και το δικό τους χαρακτήρα. Δεν με νοιάζει με τι θα ασχοληθούν τα παιδιά μου, θέλω να είναι ευτυχισμένα. Θα τους έλεγα εάν ήθελαν να ακολουθήσουν το επάγγελμα του ηθοποιού ότι είναι όπως τη θάλασσα, άλλοτε είναι ήρεμη και άλλοτε έχει τρικυμία».

Με τον πατέρα του, Κώστα Δημητρίου

Συναισθηματικά αυτή την περίοδο είναι πολύ καλά και το δείχνει, όμως ποτέ δεν κάνει σχέδια. Η σχέση του με την σύντροφό του Λίνα Καλλέργη βρίσκεται σε καλό δρόμο αλλά ο ίδιος δεν θέλει να προγραμματίζει τι θα κάνει στην ζωή του χωρίς να αποκλείει τίποτε.

Με την σύντροφό του, Λίνα Καλλέργη

«Δεν είμαι άνθρωπος που κάνει σχέδια. Ποτέ δεν πίστευα στον γάμο ως θεσμό, αλλά δεν είμαι αρνητικός στο να ξαναπαντρευτώ. Ο γάμος είναι να παίρνουν χρήματα οι εκκλησίες και αργότερα οι δικηγόροι. Δεν έχω υπάρξει ποτέ καλύτερα συναισθηματικά. Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό που βρήκα το έτερο μου ήμισυ. Ήξερα ότι θα υπάρξει κάποιος εξίσου τρελός εκεί έξω για εμένα και πάντα τον έβρισκα για μικρό ή μεσαίο διάστημα».

https://streamable.com/vvuz8o

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: