fbpx
27 C
Nicosia
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣΤΟΝΙ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: «ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΑΣ…»

ΤΟΝΙ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: «ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΑΣ…»

-

Την ανάγκη ότι ένας ηθοποιός οφείλει να κάνει κι άλλα πράγματα για να μπορεί να κάνει καλύτερες καλλιτεχνικές επιλογές, παραδέχτηκε ο Κύπριος ηθοποιός Τόνι Δημητρίου. Ο συμπατριώτης μας, ο οποίος βρέθηκε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» του Mega μίλησε για την νέα του επιχειρηματική δουλειά που ονομάζεται Cashew, ο οποίος είναι ένας χώρος όπου μπορείς να απολαύσεις και να προμηθεύεις το καφέ σου αλλά και διάφορα άλλα προϊόντα.

«Ενας ηθοποιΟς πρΕπει να Εχει και απΟ αλλοΥ εισΟδημα για να μπορεΙ να κΑνει καλΥτερες καλλιτεχνικΕς επιλογΕς. ΘΕλω να πιστεΥω Οτι Ολοι Εχουν κΑποιες Αλλες κλΙσεις».

Ως απόφοιτος Εθνικού Θέατρου ήταν ο τελευταίος της γενιάς του, ο μόνος στόχος του ήταν να παίξει στο θέατρο. «Όταν ξεκίνησα τη δραματική σχολή είχα ως στόχο το θέατρο. Δεν υπήρχε η τηλεόραση. Όμως, όταν έπαιζα θέατρο έπρεπε να κάνω μεγάλο αγώνα για να κάνω κουλτούρα για να μου συγχωρεθεί το γεγονός ότι παίζω σε μια σειρά στην τηλεόραση. Με έχουν αποκαλέσει εμπορικό…κάνεις σήριαλ».  

Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι στην δουλειά του ηθοποιού δεν πρέπει κάποιος να είναι σοβαροφανής «Το να είσαι ηθοποιός είναι μια δουλειά, δεν χρειάζεσαι να είσαι σοβαροφανής. Να καπνίζουμε μια πίπα και να στοχαζόμαστε για να είμαστε ηθοποιοί. Ο ίδιος ανέφερε και ένα περιστατικό που τον ώθησε να συνεχίσει την δουλειά του..«Μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές της ζωής μου, ήταν όταν ένας παππούς με έπιασε και μου είπε ότι ζει στο χωριό και όταν νυχτώσει περιμένω στην τηλεόραση να με δει…Αυτό ήταν για μένα το πιο όμορφο που έχω ακούσει …».

«Το να εισαι ηθοποιος ειναι μια δουλεια, δεν χρειαζεσαι να εισαι σοβαροφανης. Να καπνιζουμε μια πιπα και να στοχαζομαστε για να ειμαστε ηθοποιοι».

Απαντώντας σε σχετική ερώτησή εάν γνώριζε κάτι για το ελληνικό #MeToo, ο Κύπριος ηθοποιός παραδέχτηκε ότι γνώριζε. «Το γνώριζα» με «το ήξερα» έχει τεράστια απόσταση. Το θέατρο είναι μια δουλειά με πάθος, αλλά όταν φτάνουμε σε σεξουαλικές επιθέσεις είναι κάτι άλλο. Επίσης είναι διαφορετικό κάποιου να του αρέσουν τα κορίτσια, και άλλος να τα κλειδώνει στα καμαρίνια. Αυτά δεν τα ξέραμε. Ξέραμε για κάποιες ανάρμοστες περιπτώσεις αλλά μέχρι εκεί. Πώς να θίξω κάτι που δεν έχει πει το θύμα; Χαίρομαι πολύ που άνοιξαν τα στόματα. Ήξερα για μία περίπτωση που μου είχε πει το ίδιο το άτομο ότι πιέζεται, πριν από 15-18 χρόνια. Δεν ήξερα τις ακρότητες, γιατί θα είχα πει να πάει στην αστυνομία. Μου είχε πει η Παπαχαραλάμπους παλιά ότι είχε παρενοχληθεί αλλά δεν ήξερα το μέγεθος».

«Με εχουν φλερταρει. Με εχουν προσεγγισει ευγενικα σε δυο περιπτωσεις ανδρες σκηνοθετες. ηταν κολακευτικο. Εγω ημουν παντα ωμος. Ειμαστε ολοι σοκαρισμενοι με οσα εχουν ακουστει. Ειμαστε σε αμηχανια, δεν το χωραει ο νους μας οτι εχει συμβει αυτο. Δε θα λειψουν απο το θεατρο οσοι εχουν καταγγελθει. Το θεατρο μπορει χωρισ κανεναν μας».

Ο ίδιος δεν βάζει όλες τις καταγγελίες στο ίδιο τσουβάλι. «Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι ακόμη και για ανθρώπους που είχαμε ακούσει πράγματα. Και πώς η φήμη μετατράπηκε σε καταγγελία». Ο ηθοποιός διευκρινίζει ότι το θέατρο μπορεί και χωρίς κανένα. «Όλοι είναι σημαντικοί και όλοι ασήμαντοι. Ναι, λυπάμαι για την απώλεια ταλέντων, όμως κανένας δεν πριόνιζε το δέντρο αλλουνού μόνος του, το πριόνιζε».

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: