fbpx
22.3 C
Nicosia
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΤΟΜ ΧΑΝΚΣ: Σε ρόλο συγγραφέα-Το νέο του μυθιστόρημα- Δήλωσε ότι μόνο τέσσερις...

ΤΟΜ ΧΑΝΚΣ: Σε ρόλο συγγραφέα-Το νέο του μυθιστόρημα- Δήλωσε ότι μόνο τέσσερις καλές ταινίες έχει κάνει στην καριέρα του

-

Το πρώτο του μυθιστόρημα με τον τίτλο «The Making of Another Major Motion Picture Masterpiece», το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Μάιο ανακοίνωσε ο γνωστός ηθοποιός Τομ Χανκς, αναφέροντας επίσης ότι στην καριέρα του έχει γυρίσει μόλις τέσσερις καλές ταινίες.

Το μυθιστόρημα αφορά ένα κόμικ που τελικά μεταφέρεται σε ταινία. «Έχω κάνει έναν τόνο ταινίες (και τέσσερις από αυτές είναι αρκετά καλές, νομίζω)», χωρίς ωστόσο να πει για ποιες ταινίες αναφέρεται. «Κάθε χαρακτήρας του βιβλίου κάνει κάτι που έχω βιώσει ενώ έκανα μια ταινία… Ακόμη και οι ανόητες στιγμές είναι εμπνευσμένες από κάποιο ακροβατικό που έχω κάνει, ή από κάποιο λάθος που έκανα και επέζησα».

Ο Τομ Χανκς, δήλωσε στο περιοδικό People ότι η πλοκή βασίζεται στις προσωπικές του εμπειρίες από το Χόλιγουντ. Αυτή είναι η δεύτερη συγγραφική δουλειά του ηθοποιού, είχε προηγηθεί το Uncommon Type, η συλλογή διηγημάτων του. Το βιβλίο έχει πουλήσει 234.000 αντίτυπα στο Ηνωμένο Βασιλείου. Χαρακτήρες του μυθιστορήματος είναι ο ταραγμένος στρατιώτης που επιστρέφει από τον πόλεμο, ένα νεαρό αγόρι με καλλιτεχνικό χάρισμα, ένας εμπνευσμένος και εκκεντρικός σκηνοθέτης, ένας αστέρας του κινηματογράφου και ένας ακούραστος βοηθός παραγωγής. Το μυθιστόρημα θα εκδοθεί από την Penguin Random House (PRH) και έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο, όσο και στις ΗΠΑ στις 9 Μαΐου 2023.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: