22.8 C
Nicosia
Σάββατο, 26 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΤΗUG SLIME: Αντιδράσεις για τον τράπερ-Τραγουδάει αγκαλιά με 10χρονη-«Βγαίνει έξω μόνο με...

ΤΗUG SLIME: Αντιδράσεις για τον τράπερ-Τραγουδάει αγκαλιά με 10χρονη-«Βγαίνει έξω μόνο με αλήτες!» (Βίντεο)

-

Αγανακτισμένοι γονείς εξαπολύουν κατηγορίες εναντίον του τράπερ, Thug Slime, ο οποίος σε σελίδα στο διαδίκτυο έχει κυκλοφορήσει ένα βίντεο όπου στην αγκαλιά του έχει ένα 10χρονο κοριτσάκι και του τραγουδάει το «Αλήτισσα».

Όπως ακούγεται στο μικρό απόσπασμα την συναυλία του τράπερ παρακολούθησαν από κοντά κυρίως νεαρά άτομα, με πολλά από αυτά να ανήκουν στο ηλικιακό όριο της θαυμάστριας του, καθώς φωνάζουν ρυθμικά τo όνομα της. Η 10χρονη φαίνεται να απολαμβάνει εκτός του μέτρου το κάλεσμα του τράπερ, με τον οποίο τραγουδάει δυνατά στίχους του τραγουδιού του «Αλήτισσα» με πολλούς από τους διαδικτυακούς χρήστες να αναρωτιούνται αν το κορίτσι γνωρίζει την σημασία τους.

«Βγαίνει έξω μόνο με αλήτες

Τις αρέσουν οι εγκληματίες

Είναι αλήτισσα δεν αράζει με ντίβες

Θέλει να καλοπερνάει τις αρέσουνε οι νύχτες».

Το θέμα του βίντεο και κατά πόσο είναι σωστό αυτό του είδους το βίντεο απασχόλησε και πρωϊνές εκπομπές, εν μέσω μάλιστα και τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στην επικαιρότητα. Να θυμίσουμε, ότι τον περασμένο Μάιο είχε συνελήφθη από την αστυνομία στα διόδια Θηβών καθώς κατά τη διάρκεια ελέγχου που πραγματοποιούσαν αστυνομικοί της Β ΟΠΚΕ, εντοπίστηκε στο αυτοκίνητό του ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: