ΤΖΟΝ ΙΣΤΕΡΛΙΝΓΚ: Συγκλονίζει ο αποχαιρετισμός του συζύγου της Ολίβια Νιούτον Τζον-«Ήταν η πιο θαρραλέα γυναίκα που γνώρισα ποτέ» (Φώτο)

Συγκλονιστικό είναι το μήνυμα αποχαιρετισμού του συζύγου της Ολίβια Νιούτον Τζον, ο οποίος το δημοσίευσε στο προσωπικό του προφίλ. Ο Τζον Ίστερλινγκ όπως είναι φυσιολογικό είναι συντετριμμένος για το χαμό της αγαπημένης του η οποία πάλεψε με τον καρκίνο αλλά τελικά δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών.

Τα αγαπημένα της πρόσωπα είναι απαρηγόρητα με τον χαμό της. Η κόρη της, Κλόε Λατάνζι, είναι ράκος ενώ δύσκολες είναι οι ώρες και για τον σύζυγό της, Τζον Ίστερλινγκ. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2008 και ο ίδιος δεν μπορεί να πιστέψει ότι δεν θα ξαναδεί την αγαπημένη του. Ο Τζον δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία μαζί με ένα συγκινητικό μήνυμα.

«Ολίβια, η αγάπη που είχαμε ο ένας για τον άλλον, υπερέβαινε την κατανόησή μας. Κάθε μέρα εκφράσαμε την ευγνωμοσύνη μας για αυτή την αγάπη που θα ήταν τόσο βαθιά, τόσο αληθινή, τόσο φυσική. Δεν χρειάστηκε ποτέ να δουλέψουμε πάνω σε αυτό. Νιώθαμε δέος σε αυτό το μεγάλο μυστήριο και αποδεχθήκαμε την εμπειρία της αγάπης μας ως παρελθόν, παρόν και για πάντα.

Στη βαθύτερη ουσία της, η Ολίβια ήταν μια θεραπεύτρια που χρησιμοποιούσε τα μέσα του τραγουδιού, των λέξεων, της αφής. Ήταν η πιο θαρραλέα γυναίκα που γνώρισα ποτέ. H γνήσια φροντίδα για τους ανθρώπους, τη φύση και όλα τα πλάσματα σχεδόν επισκίαζε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό. Μόνο η χάρη του Θεού μου επέτρεψε να μοιραστώ το βάθος και το πάθος της ύπαρξής της για τόσο καιρό. Στις πιο δύσκολες στιγμές της είχε πάντα το πνεύμα, το χιούμορ και τη δύναμη της θέλησης να μεταφέρει τα πράγματα στο φως.Ακόμα και τώρα που η ψυχή της πετάει στα ύψη, ο πόνος και οι τρύπες στην καρδιά μου θεραπεύονται με τη χαρά της αγάπης της και το φως που λάμπει μπροστά. Η οικογένειά μας εκτιμά βαθιά τον απέραντο ωκεανό αγάπης και υποστήριξης που ήρθε στον δρόμο μας».

Hot this week

KIKO MILANO LOVE FUSION: Το skincare-foundation που αλλάζει το μακιγιάζ όπως το ξέρουμε

Πώς θα ήταν αν το foundation είχε την ίδια...

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ: Σε πορεία διαμαρτυρίας στη Λευκωσία την Παρασκευή – Από το ΓΣΠ στο Προεδρικό

Ειρηνική εκδήλωση διαμαρτυρίας και πορεία θα πραγματοποιήσουν την ερχόμενη...

ΚΑΙΡΟΣ: Δεν λέει να «καλοκαιριάσει» – Ζέστη με τοπικές βροχές και καταιγίδες

Ζέστη αλλά χωρίς καθαρό καλοκαιρινό σκηνικό το επόμενο τριήμερο...

ΡΙΖΟΕΛΙΑ: Φωτιά σε όχημα – Καλά στην υγεία του ο οδηγός

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Τρίτης 27 Μαϊου στις...

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ: Στο «κόκκινο» η ταχύτητα – Μαχαιροφορία, ναρκωτικά και παράνομη παραμονή σε μια νύχτα

Το όριο ταχύτητας, η κατοχή ναρκωτικών αλλά και σοβαρά...

Topics

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ: Σε πορεία διαμαρτυρίας στη Λευκωσία την Παρασκευή – Από το ΓΣΠ στο Προεδρικό

Ειρηνική εκδήλωση διαμαρτυρίας και πορεία θα πραγματοποιήσουν την ερχόμενη...

ΚΑΙΡΟΣ: Δεν λέει να «καλοκαιριάσει» – Ζέστη με τοπικές βροχές και καταιγίδες

Ζέστη αλλά χωρίς καθαρό καλοκαιρινό σκηνικό το επόμενο τριήμερο...

ΡΙΖΟΕΛΙΑ: Φωτιά σε όχημα – Καλά στην υγεία του ο οδηγός

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Τρίτης 27 Μαϊου στις...

ΚΑΝΝΕΣ: Η κυπριακή τέχνη στο κόκκινο χαλί – Πώς να γνωρίσουμε τον καλλιτέχνη

Στο Φεστιβάλ Καννών έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση η ηθοποιός Sabrina...

ΠΑΦΟΣ: 15 χρόνια φυλάκιση σε 35χρονο για απόπειρα φόνου σε φαρμακείο

Ποινή φυλάκισης διάρκειας 15 ετών επέβαλε σήμερα το Μόνιμο...

Related Articles

Popular Categories