fbpx
28.8 C
Nicosia
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήSHOWBIZΤΖΕΡΕΝΙ ΡΕΝΕΡ: Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά από ατύχημα-Τραυματίστηκε την ώρα που...

ΤΖΕΡΕΝΙ ΡΕΝΕΡ: Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά από ατύχημα-Τραυματίστηκε την ώρα που απομάκρυνε το χιόνι-(Βίντεο)

-

Ο ηθοποιός της Marvel, Τζέρεμι Ρένερ, βρίσκεται σε «κρίσιμη αλλά σταθερή» κατάσταση στο νοσοκομείο μετά από ένα ατύχημα που συνέβη την ώρα που απομάκρυνε το χιόνι.

Ο 51χρονος μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή στο νοσοκομείο την Κυριακή μετά το περιστατικό. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της οικογένειας ο γνωστός ηθοποιός λαμβάνει εξαιρετική φροντίδα. Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό site, το Reno Gazette-Journal, ο Τζέρεμι Ρένερ διατηρεί σπίτι στην περιοχή κοντά στο όρος Rose-Ski Tahoe, περίπου 25 μίλια από το Reno. Η περιοχή είδε μια χειμερινή καταιγίδα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς που οδήγησε σε 35.000 σπίτια σε όλο το Washoe της Βόρειας Νεβάδα, στις κομητείες Carson, Douglas, Storey και Lyon να μείνουν χωρίς ρεύμα το πρωί της πρώτης ημέρας του χρόνου.

Τον περασμένο μήνα, ο Ρένερ δημοσίευσε ένα βίντεο με τον ίδιο σε ένα όχημα 4×4 να απομακρύνει στο χιόνι με τη λεζάντα: «Δευτέρα το πρωί η προετοιμασία πριν από το χειμώνα δεν θα μπορούσε να είναι πιο διασκεδαστική». Ο δύο φορές υποψήφιος για Όσκαρ είναι γνωστός για το ρόλο του στο Hawkeye από το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel. Έχει επίσης εμφανιστεί σε ταινίες όπως το The Hurt Locker, το American Hustle και το Mission Impossible – Ghost Protocol μαζί με τον Τομ Κρουζ. Αυτή τη στιγμή ο Τζέρεμι Ρένερ πρωταγωνιστεί στη σειρά Paramount+ The Mayor of Kingstown.

Με πληροφορίες από news.sky.com

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΧΡΥΣΩ ΛΕΦΟΥ: Η παραδοσιακή μαγειρίτσα σε μια αλλιώτικη εκδοχή της- (Βίντεο)

Η τηλεμαγείρισσα, Χρύσω Λέφου είναι γνωστή για τις δημιουργικές της προσεγγίσεις στη μαγειρική. Προσθέτει ή αλλάζει συστατικά, χρησιμοποιεί διαφορετικές μεθόδους μαγειρέματος προσθέτοντας διακοσμητικά στοιχεία...