fbpx
22.2 C
Nicosia
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήSHOWBIZΤΖΑΚ ΝΙΚΟΛΣΟΝ: Ανησυχούν για τον ηθοποιό-Παραμένει κλεισμένος στη μεγάλη έπαυλη του την...

ΤΖΑΚ ΝΙΚΟΛΣΟΝ: Ανησυχούν για τον ηθοποιό-Παραμένει κλεισμένος στη μεγάλη έπαυλη του την οποία είχε αγοράσει από τον Μάρλον Μπράντο (Φώτο)

-

Ο Τζακ Νίκολσον φαίνεται ότι ζει απομονωμένος και οι στενοί φίλοι του, έχουν αρχίσει να εκφράζουν την ανησυχία τους, ότι ο 85χρονος σταρ του Χόλιγουντ «θα πεθάνει μόνος του σαν τον Μάρλον Μπράντο», καθώς έχει να κάνει κάποια δημόσια εμφάνιση για πάνω από έναν χρόνο. Το μόνο που κάνει ο ίδιος είναι κατά διαστήματα να δημοσιεύει διάφορα στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της DailyMail, οι αγαπημένοι άνθρωποι του Νίκολσον μίλησαν στη βρετανική εφημερίδα διατηρώντας την ανωνυμία τους και εξέφρασαν τις ανησυχίες τους ότι ο διεθνούς φήμης ηθοποιός «δεν θέλει να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα κατάματα και ζει σαν ερημίτης, όπως ο Μάρλον Μπράντο και στο τέλος θα πεθάνει μόνος του».

Σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, πηγές από το περιβάλλον του ηθοποιού έκαναν αυτές τις αποκαλύψεις την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου, περίπου 15 μήνες μετά την τελευταία δημόσια εμφάνισή του, όταν πήγε με τον έναν γιο του σε έναν αγώνα των LA Lakers, τον Οκτώβριο του 2021.

«Τον επισκέπτονται τα παιδιά του, αλλά αυτή είναι η μόνη πραγματική σύνδεσή του με τον έξω κόσμο. Είναι σαν να μην θέλει πια να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα – και αυτό είναι απλώς λυπηρό. Η κοινότητα του Mulholland Drive είναι αρκετά δεμένη και όλοι ανησυχούν για αυτόν», πρόσθεσε ο φίλος, ο οποίος σημείωσε ότι «σωματικά είναι καλά – αλλά το μυαλό του έχει φύγει. Είναι πραγματικά λυπηρό να βλέπεις έναν τόσο ταλαντούχο ηθοποιό, όπως ο Τζακ Νίκολσον, να “χάνεται” με αυτόν τον τρόπο».

Σύμφωνα με τη DailyMail, ο Τζακ Νίκολσον παραμένει κλεισμένος στη μεγάλη έπαυλη του, η οποία διαθέτει 4 υπνοδωμάτια, 3 μπάνια, 1 πισίνα σε ένα οικόπεδο 3.303 τετραγωνικών ποδιών. Να επισημανθεί ότι ο γνωστός ηθοποιός έχει αποκτήσει έξι παιδιά με πέντε γυναίκες, αλλά παντρεύτηκε μόνο μια φορά.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: