fbpx
22.2 C
Nicosia
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήSHOWBIZΤΑΤΙΑΝΑ ΠΑΤΙΤΖ: Έφυγε από τη ζωή η «μούσα» του Τζορτζ Μάικλ και...

ΤΑΤΙΑΝΑ ΠΑΤΙΤΖ: Έφυγε από τη ζωή η «μούσα» του Τζορτζ Μάικλ και σούπερ μόντελ-Ήταν μόλις 56 ετών

-

Τo μοντέλο είχε συμμετοχή στο εμβληματικό video clip του Τζορτζ Μάικλ, «Freedom» με την ελίτ του παγκόσμιου modeling την δεκαετία του ’90. 

Το μοντέλο με γερμανική καταγωγή από το Αμβούργο, συνεργάστηκε με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας και ήταν από τα κορυφαία μοντέλα παγκοσμίως στα τέλη της δεκαετίας του ’90. Τα αίτια του ξαφνικού θανάτου της Πατιτζ, δεν έχουν διευκρινιστεί ενώ με το άκουσμα της είδησης ο κόσμος της μόδας έχει σοκαριστεί.

Το μοντέλο ξεκίνησε την καριέρα της από τα 17 της χρόνια και η τρίτη θέση στον διαγωνισμό Elite Model Contest της άνοιξε διάπλατα τις πόρτες της επιτυχίας. Τα παιδικά και τα εφηβικά της χρόνια τα έζησε στην Γερμανία αλλά και στην Σουηδία. Η μητέρα της ήταν Εσθονή και ο πατέρας της είχε γερμανική καταγωγή.

Ήταν επίσης γνωστή για τις οικολογικές της ανησυχίες και τις ενέργειες της για την διάσωση σπάνιων ειδών ζώων της Αφρικής.Ήταν μητέρα ενός δεκάχρονου αγοριού, του Joah στον οποίο είχε αδυναμία, ενώ είχε γίνει γνωστή και για τις σχέσεις της τόσο με τον Seal, όσο και με τον Τζόνι Ντεπ. Τα τελευταία χρόνια ζούσε με τον γιο της σε μία φάρμα στην Καλιφόρνια με αρκετά άλογα, καθώς ήταν λάτρης της ιππασίας.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: