fbpx
25.8 C
Nicosia
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΣΩΤΗΡΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: «MOY AΡΕΣΕΙ ΝΑ ΡΙΣΚΑΡΩ…»

ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: «MOY AΡΕΣΕΙ ΝΑ ΡΙΣΚΑΡΩ…»

-

Ο Σωτήρης Παπαδόπουλος ξεκίνησε την καριέρα του ως δημοσιογράφος και σήμερα είναι επικεφαλής της διαδικτυακής τηλεόρασης AAS θεωρώντας ότι το μέλλον βρίσκεται εκεί. Κουβαλώντας, στις πλάτες του, εμπειρίες ζωής από τη δημοσιογραφική του καριέρα πιστεύει ότι σήμερα μπορεί να αναζητεί νέους τρόπους ώστε να προσφέρει τις υπηρεσίες του, μέσα από τις γνώσεις που αποκόμισε. Εδώ και δεκαέξι χρόνια που βρίσκεται στο νησί μας νοιώθει κατασταλαγμένος έχοντας ως μότο του “ότι τα καλύτερα δεν έρχονται, εμείς τα φέρνουμε”

Από τη τηλεόραση βρέθηκες να είσαι επικεφαλής στην διαδικτυακή τηλεόραση ΑΑS πώς προέκυψε;

Η διαδικτυακή τηλεόραση είναι το μέλλον. Το βλέμμα μου είναι στραμμένο στην εξέλιξη. Το έλος της «συμβατικής» τηλεόρασης» όπως την ξέρουμε μέχρι σήμερα δεν είναι μακριά. Η αποχώρησή μου από το SIGMA έγινε ελάχιστες μέρες πριν το lockdown του περασμένου Μαρτίου. Η ανάγκη για επαφή με την κοινωνία από την μία αλλά και «δημοσιογραφικό» πάθος το οποίο όσα χρόνια και αν περάσουν δεν σβήνει ποτέ μας οδήγησαν ως εταιρεία στην απόφαση της διαδικτυακής τηλεόρασης. Ξεκίνησε ως THE TEAM WEBTV και σήμερα πλέον ονομάζεται AAS TV

«Μέχρι σήμερα λοιπόν η τηλεόραση μας έδινε το πρόγραμμα του θέλουμε αλλά την ώρα που ήθελε εκείνη. Στην διαδικτυακή μορφή, μας δίνει πάλι το πρόγραμμα που θέλουμε αλλά το βλέπουμε την ώρα που θέλουμε εμείς».

Θεωρείς ότι οι Κύπριοι είναι έτοιμοι να δεχτούν την διαδικτυακή τηλεόραση;

Η διαδικτυακή τηλεόραση λειτουργεί με διαφορετικούς κανόνες σε σχέση με την κλασσική τηλεόραση που ξέραμε. Η μέτρηση λοιπόν είναι και διαφορετική. Οι κύπριοι έχουν ήδη δεχθεί τις νέες μορφές προγραμμάτων όπως αυτές παρουσιάζονται. Το βλέπουμε καθημερινά στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Άλλωστε η διαδικτυακή τηλεόραση έχει μια ουσιαστική διαφορά σε σχέση με την «συμβατική». Μέχρι σήμερα λοιπόν η τηλεόραση μας έδινε το πρόγραμμα του θέλουμε αλλά την ώρα που ήθελε εκείνη. Στην διαδικτυακή μορφή, μας δίνει πάλι το πρόγραμμα που θέλουμε αλλά το βλέπουμε την ώρα που θέλουμε εμείς.

Με τη Γιώτα Ροζάνα

Τι διαφορετικό έχει η AAS TV από τις άλλες διαδικτυακές τηλεοράσεις;

Δεν ανακαλύψαμε τον τροχό. Λειτουργούμε στην βάση των αρχών του διαδικτύου. Προσπαθούμε να εφαρμόσουμε το motto που έχει το AAS TV: Watch | Talk | Fun | Relax.

«Η λέξη «ευκαιρίες» έχει μέσα θεωρώ το στοιχείο της τύχης. Θεωρώ ότι υπήρξαν κάποιες άτυχες στιγμές στην Ελλάδα και κάποιες πολύ καλές στην Κύπρο».

Σε ποιους τομείς επικεντρώνεται περισσότερο η AAS TV;

. Η γκάμα των εκπομπών μας δεν έχει όρια. Κοινωνία, υγεία, παιδεία, πολιτική, ομορφιά, γυναίκα έχουν κυριαρχήσει μέχρι σήμερα.  Ωστόσο πλέον το AAS TV σχεδιάζει το μέλλον του. Και μέχρι το καλοκαίρι θα γίνουν επίσημες ανακοινώσεις. Θέλω να ευχαριστήσω την Γιώτα Ροζάνα, την Καρολίνα Κυπριανού, την Δωρίτα Μαρκαντώνη, την Μαρία Νικολάου, την Χρυσταλλένη Ιακώβου, την Αλεξάνδρα Τσερκεζίδου, την Άντρη Ιωάννου, την Έλενα Γεωργίου, την Βάνια Σταφυλά, την Δώρα Ρουμελιώτη που με τις εκπομπές τους έχουν προσφέρει στιγμές που συνδέουν τις τέσσερις λέξεις του motto μας.

Από τη Θεσσαλονίκη βρέθηκες στην Κύπρο και παρέμεινες εδώ τελικά. Δεν σκέφτηκες ότι στην Ελλάδα θα υπήρξαν περισσότερες επαγγελματικές ευκαιρίες για σένα;

Από την Ελλάδα πήρα πολλές εμπειρίες. Τόσο ως δημοσιογράφος σε εφημερίδα όσο και τηλεοπτικά στον ANT1 Ελλάδος στο γραφείο της Θεσσαλονίκης. Η λέξη «ευκαιρίες» έχει μέσα θεωρώ το στοιχείο της τύχης. Θεωρώ ότι υπήρξαν κάποιες άτυχες στιγμές στην Ελλάδα και κάποιες πολύ καλές στην Κύπρο. Είμαι ευγνώμων για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν η εφημερίδα Πολίτης, ο ANT1, το SIGMA και η Σημερινή και το Capital.   

Η ομάδα της διαδικτυακής τηλεόρασης ΑΑS 

Πόσα χρόνια βρίσκεσαι στην Κύπρο;

Τον Σεπτέμβριο κλείνω 16 χρόνια στη Κύπρο. Και δεν την αλλάζω με τίποτα.

Παλιότερα εργάστηκες σε μεγάλα συγκροτήματα του νησιού μας. Ποια μαθήματα έχεις πάρει ώστε κάνεις εσύ τα ίδια ως εργοδότης;

Πολύ ωραία ερώτηση. Τι έμαθα λοιπόν.  Έμαθα ότι πρέπει να ακούω τους συνεργάτες μου. Όλους από τον μικρότερο ηλικιακά ή σε πόστο μέχρι τον μεγαλύτερο – ανώτερο. Έμαθα ότι θα πρέπει να δίνω χώρο στους συνεργάτες μου να δημιουργήσουν. Να προτείνουν ιδέες. Έμαθα ότι πρέπει να εφαρμόζεται το ελεύθερο ωράριο εργασίας. Έμαθα την τηλεργασία την οποία εμείς στην AAS την εφαρμόσουμε εδώ και δύο χρόνια. Έμαθα να είμαι πιο σκληρός με όσους προσπαθούν να αδικήσουν την εργασία της ομάδας μου.

«Θεωρώ ότι η αμεσότητα στα «θέλω» των πελατών μας σε συνδυασμό με την εκρηκτικότητα που διαθέτει η ομάδα μου αποτελούν τα κυριότερα συστατικά της επιτυχίας»

Τι είναι αυτό πιστεύεις ότι ξεχωρίζει μέσα από τη δουλειά σου;

Θεωρώ ότι η αμεσότητα στα «θέλω» των πελατών μας σε συνδυασμό με την εκρηκτικότητα που διαθέτει η ομάδα μου αποτελούν τα κυριότερα συστατικά της επιτυχίας.

Πόσο φιλόδοξο άτομο είσαι;

Θα άλλαζα την λέξη φιλόδοξος. Θα έλεγα ότι είμαι δημιουργικός και συνεχώς αναζητώ νέους τρόπους ώστε να προσφέρω υπηρεσίες. Φυσικά αυτό που περιγράφω δείχνει που θέλω να με οδηγήσει.

Mε την Μαριάννα Χατζηαντωνίου

Εάν σου ζητούσα με τρεις λέξεις να μου περιγράψεις τον εαυτό σου τι θα μου έλεγες;

Αυθόρμητος, Ευαίσθητος, Ονειροπόλος

Το επάγγελμα σου απαιτεί μεγάλες θυσίες θεωρείς ότι μπορείς να ρισκάρεις τα πάντα για να πετύχεις αυτά που ονειρεύεσαι;

Νομίζω ότι μέχρι σήμερα έχω ρισκάρει τα πάντα. Αν βγάλεις από την εξίσωση της οικογένειά μου, όλες τα υπόλοιπα βήματα που έκανα στη ζωή μου είχαν πάντα μέσα μεγάλη δόση ρίσκου. Μ’ αρέσει να ρισκάρω. Να ρίχνω ζαριές. Φυσικά όταν παίζεις έτσι πρέπει να είναι έτοιμος να δεχθείς και τις «εξάρες» και τους «άσους»

«Μ’ αρέσει να ρισκάρω. Να ρίχνω ζαριές. Φυσικά όταν παίζεις έτσι πρέπει να είναι έτοιμος να δεχθείς και τις «εξάρες» και τους «άσους»

Ποια είναι τα όνειρά σου όσον αφορά το επαγγελματικό επίπεδο;

Φυσικά να μεγαλώσει η εταιρεία μου. Και δεν εννοώ σε υλική εικόνα. Εννοώ σε σχέση με την φήμη της και με την παροχή των υπηρεσιών της. Με πίστη στο Θεό και στις δυνατότητες της ομάδας μου όλα θα έρθουν όπως τα επιθυμώ.

Με την Δωρίτα Μαρκαντώνη

Ποια είναι τα εμπόδια που συνάντησες για να κάνεις τα όνειρα σου πραγματικότητα;

Τις πισώπλατες μαχαιριές από «φίλους». Δόξα το Θεό ήταν πολλές. Όμως όπως βλέπεις… ακόμη ζω!

Θεωρείς ότι ο επιμένων νικά;

Θεωρώ ότι ο επιμένων νικά όταν έχει ένα πλάνο και εργάζεται σκληρά.

Ποιοι είναι οι δικοί σου στόχοι;

Οι επαγγελματικοί είναι συνυφασμένοι με την πορεία της AAS. Όσο προχωράει η εταιρεία τόσο πιο ικανοποιημένος είμαι. Άλλοι στόχοι… όλο λέω να βελτιώσω τα αγγλικά μου αλλά δεν βρίσκω χρόνο

«Τα καλύτερα δεν έρχονται. Εμείς θα τα φέρουμε!»

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: