fbpx
30.2 C
Nicosia
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΣΥΡΟΣ: To Πάσχα αποτελεί μια μοναδική εμπειρία-Περιφορά των επιταφίων- Η συνάντησή των...

ΣΥΡΟΣ: To Πάσχα αποτελεί μια μοναδική εμπειρία-Περιφορά των επιταφίων- Η συνάντησή των Ορθοδόξων και Καθολικών -(Βίντεο)

-

Στην πρωτεύουσα των Κυκλαδών, στην Σύρο, βρίσκεται μία από τις ελάχιστες γωνιές στον κόσμο, όπου οι δύο διαφορετικές χριστιανικές κοινότητες, Ορθόδοξοι και Καθολικοί, γιορτάζουν ταυτόχρονα τη μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης, σε μια κίνηση ύψιστης συμβολικής σημασίας, ενότητας, ομόνοιας και ομοψυχίας.

Η ιστοσελίδα του Cyclades24 μετέδωσε ζωντανά την περιφορά των επιταφίων και την συνάντηση τους στην Πλατεία Μιαούλη.Στην Πλατεία Μιαούλη συναντήθηκαν οι Επιτάφιοι των Ιερών Ναών Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, Κοιμήσεως Θεοτόκου και Αγίου Νικολάου στις 22.30, όπου η χορωδία του Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου θα αποδώσει τρεις ύμνους. Θα ακολουθήσει δέηση από το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωρόθεο Β΄, ο οποίος θα προεξάρχει της τελετής και θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΟΜΟΝΟΙΑΣ: Ξανά στο γήπεδο, όπως παλιά -(Φώτο)

Οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, οι θρύλοι του παρελθόντος, που κάποτε αγωνίζονταν στον αγωνιστικό χώρο, επέστρεψαν στο γήπεδο για να στηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα, την...