fbpx
18.8 C
Nicosia
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΩΡΑ ΘΑΥΜΑΤΑ: AΞΙΕΠΑΙΝΗ ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ ΜΑΚΑΡΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΩΡΑ ΘΑΥΜΑΤΑ: AΞΙΕΠΑΙΝΗ ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ ΜΑΚΑΡΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

-

Σε μια αξιέπαινη δωρεά προέβη η πρόεδρος του Συνδέσμου Μωρά Θαύματα, Έλενα Μεγαλέμου στο Μακάρειο Νοσοκομείο ώστε να καλυφτούν οι υπάρχουσες ανάγκες.

Η Πρόεδρος του Συνδέσμου ‘Ελενα Μεγαλέμου παρέδωσε στην ιατρό Θάλεια Παπαδούρη, υπεύθυνη της ΜΕΝΝ στο Μακάρειο Νοσοκομείο, 20 καλύμματα θερμοκοιτίδων αξίας €6000 ως δωρεά του Συνδέσμου Μωρά Θαύματα για τις ανάγκες της Μονάδας. Τα καλύμματα αυτά αποτελούν σημαντικό μέρος της προσφερόμενης εξατομικευμένης νευροαναπτυξιακής φροντίδας των πρόωρων νεογνών.

Τα συγκεκριμένα δημιουργούν ένα περιβάλλον που θυμίζει τη μήτρα της μητέρας, μειώνοντας το στρες και προστατεύοντας τα ανώριμα μάτια των μικρών προώρων από τον έντονο φωτισμό, βοηθούν στην ωρίμανση του βιολογικού τους ρολογιού και στην εγκατάσταση φυσιολογικών προτύπων ύπνου και του κύκλου ημέρας-νύχτας, και επηρεάζουν θετικά την αύξηση και νευροαναπτυξιακή εξέλιξή τους. Αξιοσημείωτο, είναι ότι μέρος των εσόδων της φετινής φιλανθρωπικής προσπάθειας του Νίκου Χριστoδουλίδης και της Φιλίππας Καρσερά Χριστοδουλίδη εις μνήμην του αδελφού τους Σάββα Χριστοδουλίδη διατέθηκε για την αγορά των καλυμμάτων.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: