17.9 C
Nicosia
Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΣΤΡΑΤΟΣ ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ: ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ: ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

-

Μαθήματα υποκριτικής ξεκίνησε εν μέσω καραντίνας, ο Στράτος Τζώρτζογλου. Ο δημοφιλής ηθοποιός ανάρτησε τη νέα του επαγγελματική δραστηριότητα αναφέροντας τα μαθήματα υποκριτικής από το διαδίκτυο (on line), είναι ένα ταξίδι ανακάλυψης “εαυτού” μέσω υποκριτικής.

Ο ίδιος είχε την «ευλογία» να παρακολουθήσει μαθήματα ως «ο τελευταίος μαθητής του Κάρολου Κουν» στην τελευταία σκηνοθεσία του, της παράστασης «Ο Ήχος του Όπλου» στο «Υπόγειο» του Θέατρου Τέχνης. Στην ανάρτησή του ο δημοφιλής ηθοποιός απευθύνεται στους διαδικτυακούς του φίλους αναφέροντας ότι «το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο που διαθέτεις είναι το μυαλό σου».

 Να επισημάνουμε ότι στην επαγγελματική του πορεία, ο ηθοποιός «συναντήθηκε» με κορυφαίους «δασκάλους» όπως Βολανάκης, Ντασσέν, Ευαγγελάτος, Πατεράκη, Βουτσινάς, Κόκκος, Bijoux de Kant και στον κινηματογράφο με τον Αγγελόπουλο.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου είναι παντρεμένος με την Σοφία Μαριόλα

Στην τηλεόραση πρωταγωνίστησε με πολλούς γνωστούς ηθοποιούς ενώ τα τελευταία χρόνια έζησε στις Η.Π.Α. όπου και παρακολούθησε masterclasses στο L.A. με την “acting coach” Ivanna Chubbuck, της οποίας ξεχωρίζουν οι συνεργασίες της με τον Brad Pitt, τη Halle Berry, τη Charlize Theron, τον James Franco, τον Sylvester Stallone, αλλά και με τον Aaron Speiser.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: