fbpx
24.8 C
Nicosia
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΣΤΡΑΤΟΣ ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ: ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΠΑΤΕΡΑΣ (βίντεο)

ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ: ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΠΑΤΕΡΑΣ (βίντεο)

-

Με ένα διαφορετικό τρόπο αντιλαμβάνεται την ζωή ο Στράτος Τζωρτζόγλου και αυτό αποδεικνύεται μέσα από τη συνέντευξη του. Ο γνωστός ηθοποιός υποστηρίζει ότι μέσα από τη αγάπη μπορούν να ξεπεραστούν τα πάντα ενώ αποκαλύπτει ότι δεν αποκλείει να ξαναγίνει πατέρας.

Στην συνέντευξή που έδωσε στην δημοσιογράφο Καρολίνα Κυπριανού στην διαδικτυακή τηλεόραση AAS αναφέρει ότι ο ίδιος πιστεύει στο Θεό και αυτό εξάλλου το έχει αποδείξει με πολλούς τρόπους. «Η ανθρωπότητα κάθε 100 χρόνια περνάει δύσκολα με κάποιες επιδημίες αλλά τώρα έχουμε ένα επιπρόσθετο πρόβλημα…Το διαδίκτυο και η τηλεόραση τα μεταδίδει τόσο έντονα τα νέα και με τόσο δραματοποιημένο τρόπο που γίνονται πραγματικά ταινίες φρίκης, όποτε το πρόβλημα εάν ήταν με άριστα στο εκατόν στο πενήντα όλη αυτή η  δραματοποίηση του προβλήματος τα παρουσιάζουν όλο και πιο δραματικά».

«Επειδή είμαστε πολύ φτωχοί μέναμε σε ένα υπόγειο…Αυτό που δεν μου έλειψε ποτέ ήταν η αγκαλιά»

Μεγαλωμένος στον Πειραιά ο Στράτος Τζωρτζόγλου ταξίδευσε πίσω στο χρόνο και αυτό που θυμάται περισσότερο είναι η αγκαλιά «Επειδή είμαστε πολύ φτωχοί μέναμε σε ένα υπόγειο…Αυτό που δεν μου έλειψε ποτέ ήταν η αγκαλιά. Όσο φτωχοί κι’ εάν ήμασταν όσα προβλήματα κι’ εάν είχαμε όταν αγκαλιαζόμασταν περνούσαν όλα».

Με την αγαπημένη του μητέρα

Ο ίδιος είναι εκ φύσεως αισιόδοξος αντιμετωπίζει την ζωή με θετικότητα μεταμορφώνοντας τις αποτυχίες σε επιτυχίες και παρόλο ότι έχει περάσει πολλά στην ζωή του με το πιο πρόσφατο τον χαμό και της πολυαγαπημένης του μητέρα, θέλει να κοιτάει μπροστά. Ο γνωστός ηθοποιός σε όλη την ζωή του προσπαθεί να έχει πάθος και την απαιτούμενη ένσταση επί σκηνής βρίσκοντας όλα αυτά στην σκηνή του θεάτρου.

«Η μητέρα μου ήταν το κεφάλι της οικογένειας…Με στήριζε απίστευτα…Ακόμη δεν έχω καταλάβει, δεν έχω πιστέψει ότι έχει φύγει»

Ο Στράτος Τζωρτζόγλου μέσα από τα μαθήματα που κάνει στο διαδίκτυο μεταδίδει στους μαθητές του όλο αυτό το πάθος και τη αγάπη που έχει για την υποκριτική. Η σχέση που είχε με τον πατέρα του που έφυγε νωρίς είναι ιερή αφού τον χαρακτηρίζει Ζορμπά «Ο πατέρας μου χόρευε με τα πάντα…Ήταν ένας ζωντανός άνθρωπος παρόλο τα προβλήματα του. Η μητέρα μου ήταν το κεφάλι της οικογένειας…Με στήριζε απίστευτα…Ακόμη δεν έχω καταλάβει, δεν έχω πιστέψει ότι έχει φύγει… Ότι κάνω το αφιερώνω στον πατέρα μου, την μητέρα μου αλλά και στο γιο μου».

Η αγάπη που είχε με την μητέρα του είναι απέραντη και εξακολουθεί να της μιλάει ακόμη και σήμερα μέσων των μαθημάτων που κάνει. «Αυτή η ιδέα να μιλήσω με κόσμο ήταν δική της ιδέα…Η μητέρα μου, με παρότρυνε να γίνω ηθοποιός…Για αυτήν έγινα ηθοποιός…Ήμουν τεσσάρων και η μητέρα 19  χρόνων και σε αυτή την ηλικία κινδύνεψε να πεθάνει. Όταν βγήκε από το νοσοκομείο η πρώτη κίνηση που έκανε ήταν να με πάρει σε ένα καλοκαιρινό κινηματογράφο, μια ταινία με τον Κώστα Βουτσά…Η μητέρα μου ήταν ευτυχισμένη όταν έβλεπε τους ηθοποιούς…Και εγώ υποσχέθηκα ότι θα γίνω ηθοποιός για να την κάνω ευτυχισμένη…Και θα συνεχίζω ακόμη και σήμερα να την κάνω ευτυχισμένη εκεί που είναι…Λίγο πριν φύγει προσευχόμουν να μην φύγει…».

«Η μητέρα μου, με παρότρυνε να γίνω ηθοποιός…Για αυτήν έγινα ηθοποιός…»

Θεωρεί ότι όλοι είμαστε γεννημένοι με το Θεό αλλά δεν τολμάμε να κάνουμε όνειρα…«Ο Θεός μας λέει να ονειρευτούμε και ότι και να κάνουμε, να το κάνουμε με αγάπη…Εάν όμως έχεις φόβους δεν μπορείς να το κάνεις…σε ένα εκατομμύριο άχρηστα πράγματα. Αυτό που έχω ζήσει εγώ με τον γιό είναι περισσότερο από όσα ονειρεύτηκα.  Παρόλο που είχαμε δυσκολίες στην Αμερική που έζησα… Πάντοτε το Θεό παρακαλώ όχι όμως όπως τον ζητιάνο. Όχι τους ανθρώπους…Όχι από περηφάνια…Ούτε ο Θεός δεν ακούει τα παρακάλια των ζητιάνων. Το μόνο που πρέπει να προσφέρεις είναι αγάπη και τις γνώσεις σου για να είσαι χρήσιμος…Μαζί περάσαμε τις δυσκολίες για αυτό είμαστε δεμένοι με τον γιο μου».

Δεν έχει οποιονδήποτε θέμα να επιλέξει θέατρο ή τηλεόραση…αλλά επιλέγει αυτό και το θέατρο, τη τηλεόραση, και ραδιόφωνο…«Κάθε ημέρα πρόσθετο, και το και….Δεν υπάρχουν μικροί ή μεγάλοι ρόλοι…Δεν με ενδιαφέρει ο ρόλος που θα παίξω, μου αρέσει η πρόκληση».

«Θέλω να γεννηθούν ψυχές μέσα από μένα οι οποίες δεν θα μας ανήκουν αργότερα…»

Μιλώντας για το γάμο του νοιώθει ότι βρήκε το άλλο του ολόκληρο. Σε σχετική ερώτηση εάν θα αποκτήσει άλλα παιδιά ο ίδιος απαντάει ότι η λέξη αποκτήσω δεν του αρέσει θεωρώντας ότι έχει αρκετά αποκτήματα. «Δεν μου αρέσει η λέξη να αποκτήσω. Θέλω να γεννηθούν ψυχές μέσα από μένα οι οποίες δεν θα μας ανήκουν αργότερα…και να έχω την ευτυχία να μεγαλώσω μαζί τους, να ωριμάσω μαζί τους, να γίνω σοφότερος και να μάθω να αγαπάω περισσότερο. Να αποκτήσω απλώς δεν θέλω…Αρκετά αποκτήματα έχω…».

Με την κουμπάρα του, Βάνα Μπάρμπα

Μιλώντας για την Βάνα Μπάρμπα αποκάλυψε ότι δεν την διάλεξε εκείνος για να τον παντρέψει, απλά εκείνη είδε τον έρωτα του.  «Η Βάνα είναι ένας δύσκολος άνθρωπος όταν είναι να εκφράσει τέτοια ιερά πράγματα όπως είναι το μυστήριο του γάμου, δεν το κάνει για κοσμικούς λόγους ούτε γιατί με συμπαθεί. Το έκανε γιατί καταλαβαίνει ότι υπήρχε αλήθεια… Η Βάνα έχει αυθεντικότητα, άρα καταλαβαίνει την αυθεντική αγάπη. Συμπαθεί απεριόριστα την Σοφία και μου έχει πει ότι είναι ένα πλάσμα θειικό, και ότι ήθελε πολύ να μας παντρέψει».

Με την σύζυγό του Σοφία

Η αγάπη του για την Κύπρο είναι πολύ μεγάλη και θα ήθελε να έρθει να ανεβάσει παραστάσεις στο νησί μας. «Η αγάπη για την τέχνη στην Κύπρο είναι ανεπανάληπτη…». Ο ίδιος θέλει να συνεχίζουμε να έχουμε υγεία και εγκεφαλική ψυχή. «Να σταματήσουμε τις διακρίσεις και να μαθαίνουμε από τις γυναίκες. Μακάρι να μπορέσουν να αναλάβουν τα ηνία οι γυναίκες».

https://www.youtube.com/watch?fbclid=IwAR22gv8py9bkLHoeCogw5GLXYr50fuunKQTNC_NauQApbf_tazKGcvhaQSc&v=QIwyF9lJpX4&feature=youtu.be

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: