«ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ»: ENA ΓΝΩΡΙΜΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ

Με την νέα τηλεοπτική σεζόν ένα νέο γνώριμο πρόσωπο αντικαθιστά τον Σπύρο Παπαδόπουλο, ο οποίος στις αρχές Μαϊου είχε δημοσιεύσει στο προσωπικό του λογαριασμό ότι αποχωρεί από την εκπομπή μετά από δεκαεφτά χρόνια παρουσίας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του in.gr το νέο πρόσωπο έκπληξη είναι ο Κωστής Μαραβέγια, ο οποίος μετά το το «Voice» και το «Your Face Sounds Familiar» o τραγουδοποιός θα αναλάβει το «τιμόνι» της ιστορικής εκπομπής με έναν νέο κύκλο επει­σοδίων.

Στην ανάρτησή του, ο Σπύρος Παπαδόπουλος είχε θελήσει να εκφράσει τα συναισθήματα του που αποχωρεί από την εκπομπή που πρωτοπαρουσίασε το Καλοκαίρι του 2004.

«Ήταν καλοκαίρι του 2004, όταν με φώναξε η Βίκυ Λάσκαρη-τηλεοπτική παραγωγός- και μου πρότεινε μια 3ωρη ψυχαγωγική εκπομπή στην ΕΡΤ. Της είπα, ότι αν έκανα κάτι, θα ήταν για το ελληνικό τραγούδι που γνωρίζω και αγαπώ. Και έτσι ξεκινήσαμε με πρώτο αφιέρωμα στον αγαπημένο Μάνο Ελευθερίου.Σαν χτες μου φαίνεται. Πέρασαν όμως 17 χρόνια! Και νιώθω ότι αυτό το καράβι που όλα αυτά τα χρόνια μας ταξίδεψε -και πού δε μας πήγε!- ήρθε η ώρα να…δέσει! Γιατί όσο καλό κι ανθεκτικό να είναι ένα σκαρί, στο τέλος πάντα η θάλασσα νικάει! Με λίγα λόγια, αγαπημένοι μου “Έλληνες απανταχού”, νομίζω ότι είναι η σωστή στιγμή το «ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ» να περάσει στην ιστορία. Ελπίζω, όχι και στη λήθη! Ευχαριστώ από καρδιάς όοοολους τους τραγουδιστές, τους μουσικούς, τους χορευτές, τους προσκεκλημένους, τους τεχνικούς, τους συνεργάτες που μαζί φτιάξαμε τόσα ωραία πράγματα και βέβαια ένα ξεχωριστό ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην αγαπημένη μου Βίκυ! Ταύτα και μένω, διότι δεν μπορώ τους αποχωρισμούς! Δε θα χαθούμε!

Υ.Γ. Δεν ξέρω γιατί, αλλά θέλω να μοιραστώ το απωθημένο μου για καλλιτέχνες που αγαπώ και που για διαφόρους λόγους δεν κάναμε εκπομπή μαζί τους….την Χαρούλα Αλεξίου, τους Active member, τον Τόλη Βοσκόπουλο, τον Φοίβο Δεληβοριά, την Ματούλα Ζαμάνη, τον Αλκίνοο Ιωαννίδη, την Μαρινέλλα, τον Γιάννη Μαρκόπουλο, τον Δήμο Μούτση, τον Σταύρο Ξαρχάκο και τον Νίκο Ξυδάκη!».

Hot this week

ΚΑΝΝΑΒΗ: Η πιο διαδεδομένη παράνομη ουσία στην Κύπρο – Το μήνυμα της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών

Η κάνναβη παραμένει η πλέον διαδεδομένη παράνομη ουσία στην...

ΛΕΜΕΣΟΣ-ΠΑΦΟΣ: Ένας τραυματίας σε τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο – Έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις-(Βίντεο)

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, γύρω στις...

ΓΙΑ ΤΑ ΤΙΚ-ΤΟΚ KAI TO KΙΝΗΤΟ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΥΠΑΡΧΕΙ AI: Για τα φανάρια… ξαφνικά δεν υπάρχει τεχνολογία

Για χρονόμετρα εκεί που υπάρχουν εγκατεστημένες κάμερες δεν βρήκαν...

ΚΑΜΕΡΕΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ: Πιλοτική εφαρμογή για τον εντοπισμό οδηγών που χρησιμοποιούν κινητό

Κάμερες τεχνητής νοημοσύνης για τον εντοπισμό οδηγών που χρησιμοποιούν...

Topics

ΓΙΑ ΤΑ ΤΙΚ-ΤΟΚ KAI TO KΙΝΗΤΟ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΥΠΑΡΧΕΙ AI: Για τα φανάρια… ξαφνικά δεν υπάρχει τεχνολογία

Για χρονόμετρα εκεί που υπάρχουν εγκατεστημένες κάμερες δεν βρήκαν...

ΚΑΜΕΡΕΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ: Πιλοτική εφαρμογή για τον εντοπισμό οδηγών που χρησιμοποιούν κινητό

Κάμερες τεχνητής νοημοσύνης για τον εντοπισμό οδηγών που χρησιμοποιούν...

«ΕΚΑΒΗ» ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ: Η τραγωδία που συγκλονίζει ανεβαίνει στο Αρχαίο Ωδείο

Μία από τις κορυφαίες και πιο συγκλονιστικές τραγωδίες της...

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χωρίς νερό για ώρες το Σάββατο – Δείτε ποιες περιοχές επηρεάζονται

Προγραμματισμένη διακοπή στην υδροδότηση θα σημειωθεί το Σάββατο, 27...

Related Articles

Popular Categories