fbpx
16.9 C
Nicosia
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWS«ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ: Eπιστρέφει στην μικρή οθόνη-Τι γίνεται με τον...

«ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ: Eπιστρέφει στην μικρή οθόνη-Τι γίνεται με τον Σπύρο Παπαδόπουλο

-

Μετά από έναν χρόνο αποχής από την τηλεόραση η πετυχημένη εκπομπή  «Στην υγειά μας ρε παιδιά»  επιστρέφει στην μικρή οθόνη. Σύμφωνα με την εκπομπή «Happy Day» και την Τίνα Μεσσαροπούλου, η παραγωγός της εκπομπής βρίσκεται σε συζητήσεις με το Open προκειμένου να προβάλλεται μέσα από την συχνότητά του και μάλιστα προσφέρει αρκετά χρήματα για να το εντάξει στο πρόγραμμά του.

Συζητήσεις όμως γίνονται εάν ο παρουσιαστής της εκπομπής, η οποία προβάλλονταν για δεκαεφτά χρόνια, Σπύρος Παπαδόπουλος θα επιστρέψει πίσω. Να θυμίσουμε, ότι η εκπομπή είχε περάσει από την  ΕΡΤ, τον Alpha και τον ΣΚΑΪ. Λίγο πριν κλείσει η εκπομπή «Στην Υγεία σας ρε Παιδιά» ο Σπύρος Παπαδόπουλος είχε ανακοινώσει μέσα από το instagram του την απόφασή του να σταματήσει η εκπομπή.

«Ήταν καλοκαίρι του 2004, όταν με φώναξε η Βίκυ Λάσκαρη-τηλεοπτική παραγωγός- και μου πρότεινε μια 3ωρη ψυχαγωγική εκπομπή στην ΕΡΤ. Της είπα, ότι αν έκανα κάτι, θα ήταν για το ελληνικό τραγούδι που γνωρίζω και αγαπώ. Και έτσι ξεκινήσαμε με πρώτο αφιέρωμα στον αγαπημένο Μάνο Ελευθερίου.  Σαν χτες μου φαίνεται. Πέρασαν όμως 17 χρόνια! Και νιώθω ότι αυτό το καράβι που όλα αυτά τα χρόνια μας ταξίδεψε -και πού δε μας πήγε!- ήρθε η ώρα να…δέσει. Γιατί όσο καλό κι ανθεκτικό να είναι ένα σκαρί, στο τέλος πάντα η θάλασσα νικάει! Με λίγα λόγια, αγαπημένοι μου “Έλληνες απανταχού”, νομίζω ότι είναι η σωστή στιγμή το «ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ» να περάσει στην ιστορία. Ελπίζω, όχι και στη λήθη! Ευχαριστώ από καρδιάς όοοολους τους τραγουδιστές, τους μουσικούς, τους χορευτές, τους προσκεκλημένους, τους τεχνικούς, τους συνεργάτες που μαζί φτιάξαμε τόσα ωραία πράγματα και βέβαια ένα ξεχωριστό ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην αγαπημένη μου Βίκυ! Ταύτα και μένω, διότι δεν μπορώ τους αποχωρισμούς! Δε θα χαθούμε!

Υ.Γ. Δεν ξέρω γιατί, αλλά θέλω να μοιραστώ το απωθημένο μου για καλλιτέχνες που αγαπώ και που για διαφόρους λόγους δεν κάναμε εκπομπή μαζί τους….την Χαρούλα Αλεξίου, τους Active member, τον Τόλη Βοσκόπουλο, τον Φοίβο Δεληβοριά, την Ματούλα Ζαμάνη, τον Αλκίνοο Ιωαννίδη, την Μαρινέλλα, τον Γιάννη Μαρκόπουλο, τον Δήμο Μούτση, τον Σταύρο Ξαρχάκο και τον Νίκο Ξυδάκη!»

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: