19.9 C
Nicosia
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΣΤΕΦΑΝΗ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ: Έκκληση για εθελοντές αιμοδότες και δότες μυελού των οστών-«Μην κλείνεις...

ΣΤΕΦΑΝΗ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ: Έκκληση για εθελοντές αιμοδότες και δότες μυελού των οστών-«Μην κλείνεις τα μάτια, μας αφορά όλους»-(Δείτε το βίντεο)

-

Η Στέφανη Θεοφάνους, μητέρα της μικρής Μοδέστια, δημοσίευσε σήμερα ένα συγκινητικό βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με σκοπό να ενθαρρύνει τον κόσμο να γίνει εθελοντής αιμοδότης και δότης μυελού των οστών. Το βίντεο δημοσιεύτηκε στο πλαίσιο του μήνα ευαισθητοποίησης για τον παιδικό και εφηβικό καρκίνο, που τιμάται κάθε Σεπτέμβριο.

Με το μήνυμα «Μην κλείνεις τα μάτια, μας αφορά όλους», η Στέφανη Θεοφάνους, προσπαθεί να ευαισθητοποιήσει το κοινό για τη σημασία της εθελοντικής προσφοράς αίματος, που μπορεί να σώσει ζωές. Διάφορες μητέρες από τον θάλαμο των παιδιών με καρκίνο μοιράζονται τις προσωπικές τους ιστορίες μέσα από φωτογραφίες και βίντεο, θέλοντας να δώσουν φωνή στα παιδιά τους και να ενισχύσουν το μήνυμα της προσφοράς.

Όπως επισημαίνει, ο καρκίνος δυστυχώς είναι μια ασθένεια που δεν έχει ακόμα εξαλειφθεί, όμως η ευχή της είναι κάποια μέρα όλοι οι τύποι καρκίνου να είναι 100% θεραπεύσιμοι. Μέχρι τότε, η συμβολή των εθελοντών είναι ανεκτίμητη, καθώς μπορεί να χαρίσει ζωή σε όσους το έχουν ανάγκη.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: