fbpx
20.8 C
Nicosia
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήSHOWBIZΣΤΕΛΛΑ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ: Bόλτα με την μικρή Μαρίνα- Η Κύπρια ερμηνεύτρια χαίρεται την...

ΣΤΕΛΛΑ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ: Bόλτα με την μικρή Μαρίνα- Η Κύπρια ερμηνεύτρια χαίρεται την μητρότητα (Φώτο)

-

Την χαρά της μητρότητας γεύεται η Κύπρια ερμηνεύτρια Στέλλα Στυλιανού, η οποία μόλις πρόσφατα έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Λίγο μετά την γέννηση της μικρής Μαρίνας η ίδια είχε μιλήσει αποκλειστικά στο coffeevibesmagazine  δηλώνοντας ότι «Ακόμα προσπαθώ να το συνειδητοποιήσω! Ακόμα και η ερώτηση αυτή μου προκαλεί δέος…Το πρώτο μου παιδί !Μοιάζει σαν όνειρο…Νομίζω τη στιγμή που γεννήθηκε αυτό το πλασματάκι άλλαξε μέσα μου όλη η προσέγγιση για τη ζωή…. Κατανόησα τους ανθρώπους περισσότερο…Αγάπησα όλους τους γονείς…Κατανόησα πράγματα που και να ήθελα πριν δεν μπορούσα».

Σήμερα, πενήντα ημέρες μετά είναι πιο χαλαρή και κάθε βράδυ βρίσκεται στο πλευρό της κόρης της. Προχθές μάλιστα η ίδια και η μικρή Μαρίνα επισκέφθηκαν την Πλατεία Ελευθερίας και όπως μας δήλωσε αστειευόμενη «Πήγαμε να φάμε σουβλάκια, και η Μαρίνα έφαγε γύρο κοτόπουλο». Να θυμίσουμε, ότι η Στέλλα Στυλιανού είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη πάνω στα θέματα των παιδιών αφού μόλις πρόσφατα κυκλοφόρησε και το τραγούδι της, το οποίο τιτλοφορείται «Κάποια παιδιά» και μιλά για τα παιδάκια που πεθαίνουν ,που κακοποιούνται ,που προσφυγοποιούνται …που υποφέρουν από τη φτώχεια ,το πόλεμο ακόμα και από την ίδια τους την οικογένεια.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: