21.8 C
Nicosia
Σάββατο, 26 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΣΤΕΛΛΑ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ: ΣΥΜΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΒΒΑ ΚΟΣΙΑΡΗ-«ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ...

ΣΤΕΛΛΑ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ: ΣΥΜΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΒΒΑ ΚΟΣΙΑΡΗ-«ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑ»

-

Ένα ταιριαστό δημοσιογραφικό ζευγάρι φάνηκε ότι είναι ο Στέλλα Στυλιανού και ο Σάββας Κοσιάρης οι οποίοι για πρώτη φορά βρέθηκαν να είναι συμπαρουσιαστές. Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια εξέφρασε δημόσια την εκτίμηση που τρέφει προς το πρόσωπο του γνωστού αθλητικογράφου.

Στην χθεσινή εκδήλωση της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπή και της ΟΠΑΠ Κύπρου που υποδέχθηκαν τους Κύπριους αθλητές των Ολυμπιακών Αγώνων, παρουσιαστές της όμορφης γιορτής ήταν ο Σάββας Κοσιάρης και η Στέλλα Στυλιανού. Οι δύο τους «έδεσαν» επί σκηνής και οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν μια όμορφη βραδιά.

Σε ανάρτησή της, η Στέλλα Στυλιανού ευχαρίστησε δημόσια τον Σάββα Κοσιάρη θεωρώντας τιμή της που μοιράστηκε την σκηνή με τον αθλητικογράφο.

 «Χθες είχα την τιμή να μοιραστώ την σκηνή με τον Σάββα Κοσιάρη, τον μεγάλο Σάββα! Γιατί μεγάλο; Αφενός γιατί η προσφορά του ως αθλητικογράφος όλα αυτά τα χρόνια ήταν τεράστια και πολύτιμη και αφετέρου γιατί η γενναιοδωρία του είναι σπάνιο-πια-ιδιον των ανθρώπων και για αυτό είμαι ευγνώμων και του απευθύνω ένα μεγάλο ‘Ευχαριστώ». Ήταν τιμή μου που ήμουν μέρος αυτής της εκπληκτικής βραδιάς . Όσον για τους αθλητές μας θα πω μόνο «ο ουρανός είναι ανοιχτός για αυτούς που έχουν φτερά»-και η Κύπρος με εσάς ανοίγει μεγάλα φτερά και πετά ψηλά!!!Καλή Επιτυχία 

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: