ΣΤΕΛΛΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στην Κύπρο-Μόνιμος κάτοικος Λάρνακας-Η νέα επιχείρηση της (Φώτο)

Λίγες ημέρες πριν φέρει τα δίδυμα αγόρια της στον κόσμο παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον αγαπημένο της, Δημήτρη Μιχαηλίδη στην Λάρνακα. Το  μοντέλο που μένει μόνιμα πλέον στην Κύπρο, θα γίνει μητέρα για πρώτη φορά στα 43 της, ύστερα από κατάψυξη ωαρίων που έκανε πριν από επτά χρόνια ενώ τα επαγγελματικά της σχέδια είναι ότι δημιούργησε μια καινούργια επιχείρηση.

Τέλος  Σεπτεμβρίου θα φέρει στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά της, πριν λίγες ημέρες ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας τέλεσε τον γάμο της με τον αγαπημένο της.

«Σας ευχαριστούμε πολύ για τις υπέροχες ευχές σας. Με συγκινεί η αγάπη σας!  Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί ο πολιτικός μας γάμος έγινε στην γενέτειρα μου πόλη, την Λάρνακα , που τόσο αγαπώ . Και θέλω να ευχαριστήσω κυρίως τον δήμαρχο μας Ανδρέα Βύρα για την τιμή που μας έκανε και μας πάντρεψε !!!»

Τώρα όσον αφορά τα επαγγελματικά σχέδια η ίδια δημιουργεί στην Λάρνακα ένα χώρο όπου θα είναι παιδότοπος, εστιατόριο αλλά και θερινό σινεμά. Παρόλο που έζησε 24 χρόνια στην Ελλάδα και έχει αρκετούς φίλους εκεί εντούτοις θα παραμείνει στην γενέτειρα της ξεκινώντας μια νέα αρχή τόσο στην προσωπική όσο και την επαγγελματική ζωή.

Σε δηλώσεις της στην εκπομπή εκπομπή Happy Days αναφέρθηκε και στο λόγο που έκανε κρυοσυντήρηση όταν ήταν τριάντα έξι ετών.

 «Είμαι 8 μηνών και είμαι μέσα στο άγχος. Αυτό το διάστημα δεν το χαίρομαι, Κάνω τον σταυρό μου γι’ αυτό γιατί βρέθηκα και ενημερώθηκα σε μία εκδήλωση για τη γονιμοποίηση. Ο γιατρός μου είπε να κάνω κατάψυξη ωαρίων. Θα ήταν καλύτερα να το είχα κάνει στα 30 μου αλλά δεν το ήξερα. Όταν μαζέψεις τα ωάριά σου και γίνει κρυοσυντήρηση δεν αγχώνεσαι μετά για το θέμα παιδί. Ξέρεις ότι όταν βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος θα πάτε ένα βήμα παραπέρα».

Hot this week

ΠΙΣΣΟΥΡΙ: Τα δύο περιστέρια που… καταγράφηκαν ως «εμπρηστές» της πυρκαγιάς -(Βίντεο)

Μπορεί αρχικά να έμοιαζε με ακόμη μία πυρκαγιά που...

ΑΗΚ: Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση σε αρκετές περιοχές της Κύπρου – Παραμένει η Λεμεσός

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, η ηλεκτροδότηση έχει επανέλθει...

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΟΤΑΜΙΑ: Στο «κόκκινο» Ισπανία και Βουλγαρία – Μόνο μία χώρα στον δρόμο για το 2030

Ανησυχία για την κατάσταση των ευρωπαϊκών ποταμών προκαλούν τα...

Topics

ΑΗΚ: Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση σε αρκετές περιοχές της Κύπρου – Παραμένει η Λεμεσός

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, η ηλεκτροδότηση έχει επανέλθει...

ΚΑΜΕΡΕΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ: Το νέο μέτρο απέναντι στην παραβατικότητα

Κάμερες σε όλα τα λεωφορεία που μεταφέρουν μαθητές εξετάζει...

Related Articles

Popular Categories