fbpx
22.2 C
Nicosia
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήSHOWBIZΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ: Στην εντατική ο πατέρας του Παντελή Παντελίδη-Κρίσιμη η κατάσταση του

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ: Στην εντατική ο πατέρας του Παντελή Παντελίδη-Κρίσιμη η κατάσταση του

-

Ο πατέρας του αδικοχαμένου τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη, Σταύρος, νοσηλεύεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΚΑΤ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα» ο Σταύρος Παντελίδης υπέστη αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο και χρειάστηκε μηχανική υποστήριξη. Συγκεκριμένα, δημοσιογράφος της εκπομπής τόνισε: «Νοσηλεύεται από την Κυριακή. Όλα ξεκίνησαν το Σάββατο το βράδυ και οι δικοί του άνθρωποι το ανακάλυψαν την Κυριακή. Οι δικοί του έχουν απογοητευτεί γιατί κρίνουν πολύ σοβαρή την κατάστασή του. Ήταν ένας άνθρωπος που αντιμετώπιζε ήδη πολλά προβλήματα.».

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ του Σαββάτου όταν κατά τη διάρκεια του ύπνου του ο πατέρας του Παντελή Παντελίδη υπέστη το αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο. Οι δικοί του άνθρωποι το ανακάλυψαν την Κυριακή το πρωί και αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με κάποια από τα ζωτικά του όργανα να υποστηρίζονται από μηχανήματα. Η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του Alpha, έχει απογοητευτεί καθώς οι γιατροί κρίνουν ιδιαίτερα δύσκολη την κατάστασή του.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: