fbpx
16.9 C
Nicosia
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΣΤΑΥΡΟΣ ΛΟΥΡΑΣ: «ΠΟΙΟΣ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΟ ΘΟΚ, ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΛΙΓΝΑΔΗ;» (βίντεο)

ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΟΥΡΑΣ: «ΠΟΙΟΣ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΟ ΘΟΚ, ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΛΙΓΝΑΔΗ;» (βίντεο)

-

Ενοχλημένος είναι ο Κύπριος ηθοποιός Σταύρος Λούρας για όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στο χώρο του θεάτρου. Οι  αμέτρητες συνεργασίες αλλά και η αστείρευτη προσφορά του, στο θεατρικό σανίδι του δίνει το δικαίωμα να μιλήσει για την έλλειψη σεβασμού που έχουν άνθρωποι του θεάτρου, ενώ διερωτάται ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι που φέρνουν στην Κύπρο άτομα όπως τον Λιγνάδη.

Στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ, «Μέρα Μεσημέρι» μίλησε ο καταξιωμένος ηθοποιός Σταύρος Λούρας επισημαίνοντας ότι στον παλιό καλό ΘΟΚ δεν υπήρχε περίπτωση να εισέλθουν άνθρωποι που δεν σέβονταν τον ηθοποιό. «Υπήρχαν άνθρωποι που προστάτευαν αξίες, είχαν εκτόπισμα, οντότητα που προσέφεραν μέσα από την στάση τους, στην πορεία τους και την προσέγγιση τους στα θεατρικά του τόπου.  Δεν ξέρω πώς μπορεί ο ΘΟΚ να φιλοξενεί και να καλεί για να θεατρινίσει τον Κύπριο του σήμερα μια τέτοια περίπτωση. Είναι σκάνδαλο, είναι αμάρτημα, είναι υποβάθμιση αξιών που συμβαίνει σήμερα και πρέπει να δούμε πώς περνάνε αυτά τα πράγματα σε ένα κρατικό οργανισμό. Έλλειψη σεβασμού στον άνθρωπο…Θα ήθελα να γίνουμε Βόρεια Κορέα για να καταδικαστούν αυτοί οι άνθρωποι που ασελγούν σε χώρους αγάπης. Είναι πάρα πολύ σοβαρά αυτά τα πράγματα, ιδιαίτερα για τους νέους μας, που συμβάλλουμε στα όνειρά τους. Είναι πράξεις που μειώνουν τον άνθρωπο…».

«Θα ήθελα να γίνουμε Βόρεια Κορέα για να καταδικαστούν αυτοί οι άνθρωποι που ασελγούν σε χώρους αγάπης».

Ο Κύπριος ηθοποιός, συμπλήρωσε, παράλληλα ότι στο θέατρο υπάρχουν υπέροχοι άνθρωποι, συγγραφείς, εργάτες της σκηνής με τρέλα και πάθος να ζουν το μεγαλείο της σκηνής και μόνο και να μοιράζονται με τον κόσμο ότι πιο ωραίο και ουσιαστικό έχουν. Όχι με ανθρώπους που ντροπιάζουν το θέατρο.

«Οι νέοι ηθοποιοί πρέπει να ξέρουν ότι η σχέση με τον κόσμο είναι ιερή και από τον χώρο πέρασαν άνθρωποι και εργάτες που αγαπήθηκαν και εκτιμήθηκαν. Αυτούς να έχουν υπόψη ως αναφορά και όχι τα αηδιάστατα κατασκευάσματα που περνάνε κατά καιρούς από κάθε χώρο. Αυτά δεν πρέπει να πρέπει να συμβαίνουν».

«Ποιοι άλλοι παραγκωνίζονται για να έρχονται αυτά τα πρόσωπα; Έχουμε Κύπριους που μπορούν να αναλάβουν…Δεν καταλαβαίνω τι γίνεται εδώ και χρόνια και δεν μιλούμε;».

Σε σχετική ερώτηση σε ποιον πρέπει να καταλογιστούν ευθύνες ο ηθοποιός δεν δίστασε να καταλογίσει ευθύνες σε αυτούς που ορίζουν τον ΘΟΚ σήμερα. «Σε αυτούς που φέρνουν και συναλλάσσονται συνεργάτες. Υπάρχουν πολλοί παραγκωνισμένοι Κύπριοι. Δεν ξέρω πώς δεν χρησιμοποιούνται άνθρωποι από το ΘΟΚ με μεγάλη προσφορά. Από τον Αντώνη Κατσαρή που συνεργάστηκε με αυτό τον Λιγνάδη, έχω ακούσει ότι πέρασε κακάσχημα. Ένας ηθοποιός με πόσες καταθέσεις και πόση προσφορά και πορεία. Δυστυχούσε ο άνθρωπος. Ποιος φέρνει αυτούς τους ανθρώπους εδώ μέσα; Ποιος αποφασίζει γι’ αυτή την ψυχαγωγία. Ένας κόσμος ωραίος ως θεατής. Υπήρχαν κάποιοι άνθρωποι που οδηγούσαν το ΘΟΚ.  Ο κόσμος της Κύπρου έβλεπε τρεις ώρες και ένα τέταρτο παραστάσεις. Τι γυρεύουμε με Λιγνάδη και άνθρωποι που ακούγονται πράγματα; Ποιοι άλλοι παραγκωνίζονται για να έρχονται αυτά τα πρόσωπα; Έχουμε Κύπριους που μπορούν να αναλάβουν…Δεν καταλαβαίνω τι γίνεται εδώ και χρόνια και δεν μιλούμε; Που έγραψαν ιστορική επιτυχία…»

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: