ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΟΚΟΤΑΣ: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός ερμηνευτής-Ένας από τους σημαντικότερους ερμηνευτές της εποχής (Βίντεο)

Απεβίωσε τα ξημερώματα ο Σταμάτης Κόκοτας στο Ασκληπιείο Βούλας μετά από ραγδαία επιδείνωση της υγείας του.

Ο Σταμάτης Κόκοτας ήταν γεννημένος στην Αθήνα στις 23 Μαρτίου 1937. Είχε σημαντική δισκογραφική παρουσία κατά τη διάρκεια των δεκαετιών του 1960 και 1970, οπότε και συνεργάστηκε με ορισμένους από τους σημαντικότερους Έλληνες συνθέτες της εποχής, όπως ο Σταύρος Ξαρχάκος, ο Δήμος Μούτσης, ο Απόστολος Καλδάρας, ο Γιώργος Χατζηνάσιος, ο Γιάννης Σπανός, ο Γιώργος Ζαμπέτας, ο Αντώνης Κατινάρης, ο Χάρης Λυμπερόπουλος, ο Βαγγέλης Πιτσιλαδής, ο Λυκούργος Μαρκέας, ο Ανδρέας Καραγιαννόπουλος κ.ά.

https://youtu.be/X-HNS834u5o

Ο σπουδαίος ερμηνευτής είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, λόγω του ότι είχε αισθανθεί αδιαθεσία. Ο τραγουδιστής είχε δέκατα και ένιωσε έντονη δυσφορία. Αν και είχε κάνει και την τέταρτη δόση του εμβολίου στις αρχές του καλοκαιριού, οι συγγενείς του σκέφτηκαν ότι ίσως είναι κορονοϊός. Στο νοσοκομείο υποβλήθηκε σε όλες τις εξετάσεις, αιματολογικές και ακτινολογικές. Στο πλευρό του είναι η σύζυγος και η ανιψιά του. Ήταν 85 ετών.

Hot this week

VIRAL: «Είναι η Τζένιφερ Λόπεζ;» – Η 35χρονη που συνελήφθη και έγινε viral για την απίστευτη ομοιότητά της

Μια φωτογραφία σύλληψης ήταν αρκετή για να τραβήξει την...

ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ: Φορτηγό έφερε την κατάρρευση παλιού σπιτιού – Μήπως δεν πρέπει όλα τα παλιά κτίρια να καταλήγουν στην κατεδάφιση;

Η κατάρρευση ενός παλιού σπιτιού στην οδό Αρχιεπισκόπου Κυπριανού...

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΤΑΙΓΑΝΙΔΗΣ: Συνεχίζει ασταμάτητα τα 151 χιλιόμετρα – Με σταθερό ρυθμό ένα βήμα πριν το στόχο-(Bίντεο)

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη προσπάθεια του Παραολυμπιονίκη...

ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΗΡΙΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ: Κανονικά η κυκλοφορία μετά την οδική σύγκρουση

Κανονικά διεξάγεται πλέον η κυκλοφορία στον παρακαμπτήριο δρόμο Λεμεσού,...

Topics

ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΗΡΙΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ: Κανονικά η κυκλοφορία μετά την οδική σύγκρουση

Κανονικά διεξάγεται πλέον η κυκλοφορία στον παρακαμπτήριο δρόμο Λεμεσού,...

657 ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ – Η δύσκολη διαδρομή από την έγκριση μέχρι τη θεραπεία

Περισσότεροι από 650 ασθενείς έχουν χρειαστεί να ταξιδέψουν στο...

Related Articles

Popular Categories