fbpx
18.8 C
Nicosia
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΤΕ…

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΤΕ…

-

Έρχεται μια στιγμή στην ζωή σου και διερωτάσαι τι είναι πλέον σημαντικό για σένα; Τι είναι αυτό που σε κάνει ευτυχισμένο και τι είναι αυτό που σου δίνει κουράγιο να συνεχίσεις να αγωνίζεσαι για το καλύτερο. Έρχεται μια στιγμή στην ζωή σου που θέλεις να διαγράψεις τα δήθεν και τα πρέπει.

Θέλεις να διαγράψεις από την ζωή σου, αυτούς που σε πλήγωσαν και κρατάς μόνο τους αυθεντικούς και φίλους που στάθηκαν πλαϊ σου…Μπορεί στο τέλος να διαπίστωσες ότι έμειναν λίγοι και τώρα μετριούνται μόνο στα δάχτυλα του χεριού σου, αλλά τουλάχιστον είναι αυτοί που πραγματικά σε αγαπούν και εκτιμούν.

Και με αυτούς θέλεις να μείνεις και να συνεχίσεις την οποιανδήποτε πορεία σου μέσα στην ζωή σου. Έμαθες τώρα να παρατηρείς συμπεριφορές και στάσεις ζωής…έμαθες να ξεχωρίζεις τους γλοιώδες, ανούσιους,  κενούς ανθρώπους που κρύβονται πίσω από μια οθόνη και ψάχνουν τη ζωή σου νομίζομενοι πώς δεν φαίνονται.

Αυτοί που το «παίζουν»διανοούμενοι και η ζωή τους είναι άδεια και το έχουν ανακαλύψει μόλις πρόσφατα. Γιατί εάν, δεν ήταν δεν θα κυνηγούσαν τα like και τις ψεύτικες κουβέντες ούτε οι ίδιοι θα έβγαζαν έναν ψεύτικο  ευγενικό εαυτό του τύπου «το ξέρω…σε παρακολουθώ…».

Απελευθερωθείτε και φύγετε από τη μιζέρια σας, έχετε καιρό ακόμη …προλαβαίνετε και εάν δεν σας αρέσει εκεί που είστε…φύγετε…μην ακούτε ψεύτικες υποσχέσεις και λόγια μεγάλα…Θα σβήσετε και εσείς κάποτε θα χαθείτε και θα γίνετε μια ανάμνηση…

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: