fbpx
31.2 C
Nicosia
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΣΠΥΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: «Δεν λέω πως θα το νικήσω, λέω θα το διαχειριστώ»-Η...

ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: «Δεν λέω πως θα το νικήσω, λέω θα το διαχειριστώ»-Η εξομολόγησή του

-

Για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα μίλησε ο Σπύρος Παπαδόπουλος αναφέροντας μεταξύ άλλων για τα επαγγελματικά βήματα.Ιδιαίτερη αίσθηση, όμως προκάλεσε για το πώς αντιμετωπίζει τον καρκίνο.

Στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται», στον Alpha, ο γνωστός ηθοποιός άνοιξε την καρδιά του για μια σειρά από ζητήματα, όπως και στα τελευταία του επαγγελματικά βήματα. Ο ίδιος διευκρίνισε ότι ο ψυχολογικός κόσμος διαδραματίζει ουσιαστικό ρόλο όταν κάποιος νοσεί από καρκίνο δίνοντας με το δικό του τρόπο, αισιόδοξα μηνύματα.

«Λένε πως σε αυτή την αρρώστια η ψυχολογία παίζει τον κύριο ρόλο. Δεν ξέρω αν είναι ένα είδος σοφίας ή ένα είδος μοιρολατρίας, ο λόγος που αντιμετωπίζω τα δύσκολα πράγματα έτσι είναι γιατί λέω πως ήταν να γίνει. Όχι μόνο η υγεία αλλά οτιδήποτε ακραίο πράγμα. Αλλά, όχι, δεν λέω ποτέ πως θα το νικήσω. Λέω πως θα δω τι θα κάνω, θα το διαχειριστώ. Θα δούμε. Άμα χάσουμε, χάσαμε. Δεν είμαι καθόλου ενάντιος της ήττας. Καθόλου».

Όπως είχε πει και σε παλαιότερη του συνέντευξη, ο ίδιος είναι πραγματιστής…

«Έγινα πραγματιστής κι είπα ότι θα το διαχειριστώ. Είχα ψυχραιμία. Ήταν πολύ δύσκολος κι επικίνδυνος καρκίνος. Ο γιατρός μου είπε έχεις μια καρκινάρα σαν πορτοκάλι, μπορεί να έχεις 3 μήνες ζωής. Ο όγκος ήταν μέσα στο νεφρό. Αν είχαν βγει έξω τα καρκινικά κύτταρα, ήταν τελειωμένο. Αφαιρέσαμε το νεφρό, όπως ήταν».

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΟΜΨΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ: Εννέα Κύπριες σχεδιάστριες μόδας παρουσιάζουν την κυπριακή παράδοση-Όλα τα...

Μια μοναδική εκδήλωση πραγματοποιείται με εννέα καταξιωμένες Κύπριες σχεδιαστές παρουσιάζοντας μια σύγχρονη απόδοση της παραδοσιακής ενδυμασίας εμπνευσμένες από υλικά της Υπηρεσίας Κυπριακής Χειροτεχνίας του...