fbpx
25.6 C
Nicosia
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήSHOWBIZΣΠΥΡΟΣ ΜΠΙΜΠΙΛΑΣ: O Eλλαδίτης ηθοποιός εκφράζει την άποψη του για τα επεισόδια...

ΣΠΥΡΟΣ ΜΠΙΜΠΙΛΑΣ: O Eλλαδίτης ηθοποιός εκφράζει την άποψη του για τα επεισόδια της Λεμεσού-«Υπάρχει κάτι πολύ σάπιο στον ελληνόφωνο χώρο…»

-

Τα επεισόδια της Λεμεσού σχολιάζει με ανάρτησή του, ο Ελλαδίτης ηθοποιός και πρόεδρος της Ένωσης Ηθοποιών Ελλάδας και πολύ περισσότερο την υπόθεση της γυναίκας από το Βιετνάμ που καταστράφηκε το κατάστημα της από το μένος των κουκουλοφόρων.

«Αυτή η γυναίκα είναι από το Βιετνάμ και διατηρούσε ως χθες μαγαζί στη Λεμεσό. Από το εισόδημα, που κέρδιζε από το μαγαζί της, συντηρούσε εαυτή και τα 4 μικρά παιδιά της.

Λίγες μέρες πριν, Ελληνοκύπριοι φασίστες διαδήλωσαν με συνθήματα κατά των μεταναστών και κατέστρεψαν περιουσίες μεταναστών στη Λεμεσό. Ανάμεσα σε αυτές ήταν και το μαγαζί της εικονιζόμενης. Σε διάφορα σάιτς, ελληνόφωνοι χωρίς ντροπή εκφράζουν την υποστήριξή τους στους φασίστες και σχολιάζουν,ότι “καλά τους κάνατε”.

Υπάρχει κάτι πολύ σάπιο στον ελληνόφωνο χώρο και εκδηλώνεται πλέον απροκάλυπτα…. 700 αθώοι που προσπαθούσαν να φύγουν από την μιζέρια πνιγμένοι, άλλοι καμμένοι, δολοφονίες και από τις δύο πλευρές χωρίς καμιά ηθική αντίσταση. Που πάει αυτός ο κόσμος;. Όλοι οι άνθρωποι επί γης κατά την διακήρυξη των ανθρωπίνων δεν έχουν ίδια δικαιώματα; Κι αυτοί που φωνάσκουν είναι και θρησκευόμενοι διαφόρων θρησκειών. Δεν είμαστε παιδιά του ίδιου πλανήτη όλοι;»

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ :Ένα βράδυ αλληλεγγύης και στήριξης-Ο Λούκας Σταύρου περπάτησε στην...

Η φιλανθρωπική επίδειξη μόδας που διοργανώθηκε στο Annabelle Hotel άφησε μια γλυκιά αίσθηση και απέδειξε ότι η αλληλεγγύη και η στήριξη στους συνανθρώπους μας...