21.9 C
Nicosia
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΣΠΥΡΟΣ ΜΙΣΘΟΣ: AΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ

ΣΠΥΡΟΣ ΜΙΣΘΟΣ: AΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ

-

Ο γνωστός ηθοποιός Σπύρος Μισθός ύστερα από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο έφυγε από τη ζωή. Την είδηση γνωστοποίησε στο Facebook ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο ηθοποιός έγινε ευρύτερα γνωστός από τη συμμετοχή του στη σειρά «Καλημέρα Ζωή» του Νίκου Φώσκολου.

Ο πρόεδρος του Σωματείου Ηθοποιών της Ελλάδας, Σπύρος Μπιμπίλας αποχαιρέτησε με το δικό του τρόπο τον ηθοποιό ανακοινώνοντας παράλληλα κα τον θάνατο του «Με ένα πολύ άσχημο νέο ξεκινάει η Κυριακή..Τη νύχτα έφυγε από κοντά μας ο καλός μας συνάδελφος που τόσο πολύ είχαμε δουλέψει μαζί μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκινο , ο εκ των πρωταγωνιστων του Νίκου Φώσκολου ο Σπυρος Μισθος..Πληροφορούμαστε ότι η εξόδιος ακολουθία θα γίνει στα Γιάννενα. Καλό ταξίδι Σπυράκο μας..”

Να θυμίσουμε ότι τον Φεβρουάριο ο Σπύρος Μισθός είχε αποκάλυψε ότι από το 2014 είχε πάρει την επιμέλεια των παιδιών του έπειτα από δικαστική απόφαση. Όπως είχε δηλώσει σε συνέντευξή του, “χώρισα το 2014. Με δικαστική απόφαση πήρα την επιμέλεια των παιδιών μου και ζω πέντε χρόνια μόνος μου μαζί τους. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο όλο αυτό και πέρασα δύσκολα ειδικά τα τελευταία δυο, τρία χρόνια που οικονομικά είχα στριμωχτεί πάρα πολύ… Κυνήγησα όμως κάτι που θεωρούσα τεράστια αδικία που έγινε. Κυνηγούσα να βγω στη σύνταξη με τα ανήλικα παιδιά μου. Στο ΙΚΑ, που ανήκουμε εμείς οι ηθοποιοί βγάζουν τη μάνα με ανήλικο στα 55 έτη στη σύνταξη και με τις προϋποθέσεις της μάνας και τον χήρο πατέρα. Ποτέ δεν έβγαζαν τον πατέρα που δικαστικά κέρδισε τα παιδιά του. ”

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΑΙΡΟΣ: Αίθριος καιρός με σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας τις επόμενες μέρες

Ο καιρός σήμερα θα παραμείνει κυρίως αίθριος, με τοπικές νεφώσεις κατά διαστήματα και σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας μέχρι την Πέμπτη, φτάνοντας κοντά στις φυσιολογικές...