fbpx
25.6 C
Nicosia
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΣΟΦΟΚΛΗΣ ΚΑΣΚΑΟΥΝΙΑΣ: TO ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΔΩΡΟ ΤΟ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ...

ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΚΑΣΚΑΟΥΝΙΑΣ: TO ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΔΩΡΟ ΤΟ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ (βίντεο)

-

Γενέθλια είχε προχθές ο Σοφοκλής Κασκαουνιάς  και όλοι οι φίλοι, συνεργάτες αλλά και η οικογένεια του, του ευχήθηκε Χρόνια Πολλά. Ο ηθοποιός δεν μπορούσε να μην ενθουσιαστεί με όλες αυτές τις ευχές αλλά και την αγάπη που πήρε. Αυτό που τον εντυπωσίασε περισσότερο ήταν το βίντεο που δημιούργησαν οι συνάδελφοι του, γνωστοί ηθοποιοί οι οποίοι έστειλαν τις ευχές τους και μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τον ίδιο.

Σε ανάρτησή του ο γνωστός ηθοποιός έστειλε το δικό του μήνυμα στους συνάδελφους τους λέγοντας συγκινημένος «Ένα από τα πιο όμορφα δώρα που έχω πάρει σε γενέθλια μου… Σε ευχαριστώ Μαριάν Παναγή…Ευχαριστώ όλους του φίλους και συναδέλφους για το όμορφα τούς λόγια».

Όλοι οι ηθοποιοί που του έστειλαν τις ευχές τους μέσω του βίντεο μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τον ίδιο. Για τον χαρακτήρα του αλλά και το αστείρευτο χιούμορ του και το ταλέντο του.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ :Ένα βράδυ αλληλεγγύης και στήριξης-Ο Λούκας Σταύρου περπάτησε στην...

Η φιλανθρωπική επίδειξη μόδας που διοργανώθηκε στο Annabelle Hotel άφησε μια γλυκιά αίσθηση και απέδειξε ότι η αλληλεγγύη και η στήριξη στους συνανθρώπους μας...