fbpx
18.8 C
Nicosia
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΣΟΦΟΚΛΗΣ ΚΑΣΚΑΟΥΝΙΑΣ: ΟΤΑΝ Η ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ

ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΚΑΣΚΑΟΥΝΙΑΣ: ΟΤΑΝ Η ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ

-

Ο πετυχημένος Κύπριος ηθοποιός Σοφοκλής Κασκαουνιάς έχει σήμερα 5 Ιανουαρίου τα γενέθλια του. Ο ίδιος διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της αφού πλέον έχει καθιερωθεί στον επαγγελματικό τομέα κτίζοντας σιγά-σιγά την καριέρα του στο χώρο της υποκριτικής.

Ο Σοφοκλής Κασκαουνιάς δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις. Γεννημένος το 1970 ο ηθοποιός γιορτάζει σήμερα τα γενέθλια του και οι διαδικτυακοί του φίλου από το πρωί, του στέλνουν ευχές. Μια από τις πιο συγκινητικές ευχές που του έστειλαν είναι και αυτή της κόρης του Ελένης, η οποία νοιώθει περήφανη για τον πατέρα της εκφράζοντας του, διαδικτυακά την αμέριστη αγάπη που νοιώθει προς στο πρόσωπο του δημοσιεύοντας παράλληλα ένα βίντεο με χαρούμενες στιγμές τους.  

Η μεγάλη αδυναμία του

«Στον πιο γλυκό πατέρα όλου του κόσμου!! Του εύχομαι μέσα από την καρδιά μου ένα μεγάλο χρόνια Πολλά πάντα να χαμογελάς, να έχεις όρεξη για τη ζωη και πάνω από όλα γερός και δυνατός.  Ένα μεγάλο Ευχαριστώ που ήσουν πάντα δίπλα μου στις κατάλληλες στιγμές όταν σε χρειαζόμουν!  Μεγάλωσα με τους καλύτερους ανθρώπους μαθαίνοντας της αξίες τις ζωής και είμαι περήφανη Γι’ αυτό που έγινα και το χρωστώ σε εσένα! Σ’αγαπώ παντοτινά!!».

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: