16.3 C
Nicosia
Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΣΟΦΙΑ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ: H ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΑΣΜΟ (βίντεο)

ΣΟΦΙΑ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ: H ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΑΣΜΟ (βίντεο)

-

H Σοφία Μπεκατώρου περιέγραψε στην κάμερα του Live News τις στιγμές που έζησε στα χέρια του βιαστή της αλλά και πώς άλλαξε η ζωή της μετά από αυτό.

Με τρεμάμενη φωνή η Ολυμπιονίκη περιέγραψε την συγκλονιστική νύχτα που έζησε στα χέρια του βιαστή της, την πρώτη χρονιά που διεκδίκησε τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς το 1998 τα στελέχη της Ομοσπονδίας ήταν πολύ αρνητικά μαζί της. «Μέχρι που μας επιτέθηκαν. Ένας όμως ήταν πιο φιλικός» είπε, χωρίς βεβαίως να υποψιαστεί τι ήθελε αυτός ο άνδρας από εκείνην.Πρώτη φορά συμμετείχε στην Ολυμπιάδα και ήταν η πιο μικρή στην ομάδα.

«Γυρνώντας στο ξενοδοχείο με φίλησε. Πάγωσα. Δεν ήξερα τι να κάνω. Απομακρύνθηκα».

 «Την τελευταία μέρα των αγώνων στην Ισπανία, αποφασίσαμε να βγούμε να γιορτάσουμε όλοι μαζί. Εμείς με τον παράγοντα μείναμε τελευταίοι. Γυρνώντας στο ξενοδοχείο με φίλησε. Πάγωσα. Δεν ήξερα τι να κάνω. Απομακρύνθηκα. Περπατήσαμε μέχρι το ξενοδοχείο σε διαφορετικά πεζοδρόμια. Στο ασανσέρ, εγώ έμενα σε πιο πάνω όροφο, όταν σταματήσαμε στο δικό του μου είπε να πάω στο δωμάτιο του. Του είπα ότι δεν υπάρχει λόγος. Ήμουν πολύ διστακτική και μου είπε ‘έλα φοβάσαι;’. Με έπιασε το παράπονο. Δεν ήμουν κανένα κοριτσάκι που δεν είχε προσωπικότητα, θεωρούσα ότι μπορώ να ανταπεξέλθω σε κάθε δυσκολία».

«Στην αρχή μιλούσαμε για τους αγώνες. Μετά με πλησίαζε περισσότερο. Εγώ άρχισα να αμύνομαι. Προσπάθησε να με πείσει. Άρχισε να με φιλάει, να με ρίχνει στο κρεβάτι. Του λέω ‘δεν θέλω’, μου λέει ‘έλα μωρέ δεν είναι τίποτα’. Προσπάθησα να του δείξω με τον τρόπο μου ότι δεν υπάρχει αμοιβαία επιθυμία, ότι δεν υπάρχει συναίνεση. Προσπαθούσε να με βγάλει τρελή. Κάποια στιγμή έτσι όπως ήταν πάνω μου του λέω ‘δεν μπορώ να το πιστέψω ότι δεν καταλαβαίνεις ότι σου λέω δεν θέλω’. Εκείνος συνέχισε. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν να αντιδράσω να τον σπάσω στο ξύλο, μετά σκέφτηκα ότι είχε πολύ μεγάλη θέση στην Ομοσπονδία και εκείνη την ώρα δεν ήταν κανένας για να δει. Όλοι θα έλεγαν ‘γιατί γύρισες μαζί του πίσω;’.

«Έκανα μπάνιο, ένιωθα τόσο βρώμικη. Ήθελα να βγάλω τη σάρκα από πάνω. Ένιωθα ντροπιασμένη, πληγωμένη, μόνη, αδικημένη και πολύ θυμωμένη που δεν είχα αντιδράσει, που δεν είχα βάλει τις φωνές»

«Όταν τελείωσε, συνειδητοποίησα πως με είχε βιάσει. Ό,τι και αν του είπα αυτός δεν σταμάτησε. Όπως και να του είπα ότι δεν επιθυμώ αυτή την συνεύρεση δεν το άκουσε. Και τελικά είχα γίνει θύμα. Όταν σηκώθηκε από πάνω μου, έφυγα γρήγορα. Ανέβηκα στο δωμάτιο μου, η συναθλήτρια μου κοιμόταν. Έκανα μπάνιο, ένιωθα τόσο βρώμικη. Ήθελα να βγάλω τη σάρκα από πάνω. Ένιωθα ντροπιασμένη, πληγωμένη, μόνη, αδικημένη και πολύ θυμωμένη που δεν είχα αντιδράσει, που δεν είχα βάλει τις φωνές, που δεν τον είχα διώξει χτυπώντας τον με όλη μου την δύναμη. Είχε όμως γίνει». 

Συνεχίζοντας την περιγραφή η Σοφία Μπεκατώρου ανέφερε ότι  «Ο παράγοντας επικοινώνησε μαζί μου και ήθελε να με συναντήσει επειδή φοβήθηκε ότι θα μιλήσω. Συναντηθήκαμε την παραλιακή, στην Γλυφάδα…Προσπαθούσε να καταλάβει τι θα έκανα. Εγώ το πρώτο που τον ρώτησα είναι πώς μπόρεσε να μου το κάνει αυτό να εκμεταλλευτείς την εμπιστοσύνη που σου είχα, και ότι θα μπορούσα να είμαι παιδί του. Δεν ήταν συζήτηση αλλά περισσότερο πώς θα με φέρει σε ένα σημείο να ηρεμήσω. Τον απείλησα ότι αν τολμήσει να με ξαναπλησιάσει θα τον καταγγείλω».

«Εγώ το πρώτο που τον ρώτησα είναι πώς μπόρεσε να μου το κάνει αυτό να εκμεταλλευτείς την εμπιστοσύνη που σου είχα»

Η Σοφία Μπεκατώρου ανέφερε ότι δεν ήταν τότε παντρεμένη, είχε απλά μια σχέση με έναν επίσης αθλητή, και θεώρησε ότι κανένας δεν θα τους πίστευε. «Όταν άκουσε για τον βιασμό δεν το πίστευε. Τα συναισθήματά του μου προκάλεσαν μια δυσφορία. Με ρώτησε “γιατί δεν το πες” και αν υπήρχε μάρτυρας και μου προκάλεσε μια ανασφάλεια. Ένιωθα μεγάλη αγανάκτηση. Ο σύντροφός μου το δέχτηκε να μην μιλήσει».

https://streamable.com/sqjlz0

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διευθύντρια απομάκρυνε καθηγητή με κινητικά προβλήματα λόγω μπούλιγκ που δέχονταν...

Απαράδεκτο περιστατικό σημειώθηκε σε Γυμνάσιο της Λευκωσίας, όπου διευθύντρια Μέσης Εκπαίδευσης φέρεται να απομάκρυνε θεολόγο καθηγητή-αντικαταστάτη με κινητικά προβλήματα, έπειτα από περιστατικά μπούλινγκ σε...