Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025
4.7 C
Cyprus

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ: «Εγώ πήγα και το έθαψα. Ήταν πολύ μικρό» – Τι δήλωσε ο αδερφός της 38χρονης μητέρας

- Advertisement -

Συγκλονίζουν όσα αποκαλύπτονται για τον θάνατο ενός νεογέννητου, το οποίο βρέθηκε θαμμένο σε αγροτική περιοχή.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, η 38χρονη μητέρα του βρέφους δεν γνώριζε πως κυοφορούσε. Η ίδια αποκάλυψε στους γιατρούς που την περιέθαλψαν πως γέννησε στο μπάνιο του σπιτιού της και έπειτα πέταξε το μωρό στα σκουπίδια καθώς γεννήθηκε νεκρό, κάτι που επιβεβαίωσε και ο ιατροδικαστής. Η έρευνα της Αστυνομίας αποκάλυψε πως στη συνέχεια συγγενείς της 38χρονης πήραν το παιδί από τα σκουπίδια και το έθαψαν σε αγροτική περιοχή.

Το γεγονός το επιβεβαίωσε και ο αδερφός της 38χρονης, ο οποίος μίλησε στο Star και αποκάλυψε πως εκείνος ήταν που πήρε το νεκρό βρέφος και το έθαψε με τα χέρια του.

«Δεν το γνώριζε κανείς, ούτε η ίδια. Μέχρι τώρα πήγαινε στα πρόβατα», ανέφερε ο αδερφός της 38χρονης, ο οποίος είπε πως δεν γνωρίζουν ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού.«Η ίδια λέει πως έβγαλε αίμα. Αν ήξερε ότι ήταν έγκυος, δεν θα ερχόταν στα πρόβατα. Εγώ πήγα και το έθαψα. Ήταν πολύ μικρό. Ίσα που καταλαβαινόταν, πώς να το πω… Ήταν λίγο πιο μεγάλο από ένα κινητό», είπε ο αδερφός της 38χρονης.

Σημειώνεται πως η 38χρονη νοσηλεύεται σε ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση καθώς είχε περιέλθει σε σηπτική κατάσταση, λόγω έντονης αιμορραγίας.Η γυναίκα είναι ανύπαντρη και ζει στο πατρικό της στην Ελασσόνα, με τους ηλικιωμένους γονείς της και τον έναν από τους δύο μεγαλύτερους αδελφούς της.  Η έρευνα της Αστυνομίας συνεχίζεται.

Πηγή: in.gr

Hot this week

13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: Πράξεις χωρίς νόημα και επικίνδυνη ανοησία – Τα καμένα ποιος θα τα μαζέψει;

Ένα «άτυπο» ραντεβού φαίνεται πως είχε δοθεί και φέτος...

METAXAS SINCE 1963: Γιόρτασε τον έναν χρόνο λειτουργίας – Ποιους είδαμε

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους λειτουργίας του νέου...

ΝΑΤΑΣΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: Ταξίδι στο Ντουμπάι για το λανσάρισμα της νέας συλλογής κοσμημάτων

Η Κύπρια σχεδιάστρια Νατάσα Χριστοδούλου ταξίδεψε πρόσφατα στο Ντουμπάι,...

ΡΑΦΑΕΛΑ-ΧΡΙΣΤΟΣ: Έτοιμοι να ανέβουν στη σκηνή – Ποιοι διακρίθηκαν για την Κύπρο στο Junior Eurovision-(Bίντεο)

Η Ραφαέλλα και ο Χρίστος ετοιμάζονται να εκπροσωπήσουν απόψε...

Topics

METAXAS SINCE 1963: Γιόρτασε τον έναν χρόνο λειτουργίας – Ποιους είδαμε

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους λειτουργίας του νέου...

ΝΑΤΑΣΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: Ταξίδι στο Ντουμπάι για το λανσάρισμα της νέας συλλογής κοσμημάτων

Η Κύπρια σχεδιάστρια Νατάσα Χριστοδούλου ταξίδεψε πρόσφατα στο Ντουμπάι,...

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ: Φωτιά σκόπιμα στη μέση δρόμου στη Μέσα Γειτονιά

Συναγερμός σήμανε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στη...

ΚΑΙΡΟΣ: Πάρτε ζακέτα… Πτώση της θερμοκρασίας τις βραδινές ώρες

Αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις σήμερα, όμως η πτώση...

Related Articles

Popular Categories