22.8 C
Nicosia
Κυριακή, 27 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΣΚΕΥΗ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ: Το «προσωπικό στοίχημα» της-Φιλανθρωπικό δείπνο εις μνήμη του μικρού Γιώργου...

ΣΚΕΥΗ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ: Το «προσωπικό στοίχημα» της-Φιλανθρωπικό δείπνο εις μνήμη του μικρού Γιώργου Στεφάνου

-

Το φιλανθρωπικό δείπνο που έχει γίνει πλέον θεσμός που διοργανώνει η Σκεύη Ευσταθίου, εις μνήμη του μικρού Γιώργου Στεφάνου, τα τελευταία χρόνια στην Πάφο, για άλλη μια χρονιά δηλώνει δυναμικά το «παρών» του στα εθελοντικά δρώμενα και αποτελεί πλέον γεγονός.

Η Σκεύη Ευσταθίου, εμπνεύστρια και διοργανώτρια του φιλανθρωπικού δείπνου, αυτή τη χρονιά στοχεύει ακόμη πιο ψηλά, ούτως ώστε να μαζευτεί ένα ακόμη μεγαλύτερο ποσό για να δοθεί στα παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις. Το φιλανθρωπικό δείπνο εις μνήμη του Γιώργου Στεφάνου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή θα διοργανωθεί την Παρασκευή 8 Μαρτίου στις 20.00 στο Theo Sunset Bay Hotel, με φαγητό, ποτό και μουσική με τον Αλέξη Βέντου.

Το πρόγραμμα της βραδιάς θα παρουσιάσει η εκπαιδευτικός και συγγραφέας, Δωρίτα Μαρκαντώνη. Όλα τα καθαρά έσοδα θα δοθούν στο Ένα Όνειρο μια ευχή, όπως και πέρσι.

Όλα ξεκίνησαν το 2017, όπου σε μια φιλική παρέα, έγινε η σκέψη για ένα φιλανθρωπικό δείπνο, το οποίο θα αποσκοπεί στο να βοηθήσει τα παιδιά – μαχητές με αυτή την ασθένεια. Στο πρώτο δείπνο, μαζεύτηκε το ποσό των 1000 ευρώ, ενώ ο φετινός στόχος είναι το να ξεπεραστεί το ποσό των 15000 ευρώ! Είναι άλλωστε ένα «προσωπικό στοίχημα», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η κυρία Ευσταθίου, το να θέτει τη βάση για το ποσό που θα μαζευτεί σύμφωνα με το ποσό που μαζεύτηκε την προηγούμενη χρονιά με επιπλέον 1000 ευρώ για κάθε χρόνο.

Το φιλανθρωπικό αυτό δείπνο έχει αγκαλιαστεί με τόση αγάπη από την πρώτη στιγμή, που τα εισιτήρια είναι πάντοτε sold out από τις πρώτες κιόλας μέρες που θα ανακοινωθεί η διεξαγωγή του, κάτι για το οποίο η διοργανώτρια είναι ιδιαίτερα ευγνώμων. Ο εθελοντισμός είναι γι’ αυτήν τρόπος ζωής και γι’ αυτό είναι ιδιαίτερα χαρούμενη για την τεράστια αποδοχή του κόσμου.

Σε δηλώσεις της, η Σκεύη Ευσταθίου, αναφέρει ότι νοιώθει ιδιαίτερα ευγνώμων για τους χορηγούς της εκδήλωσης, οι οποίοι αυξάνονται χρόνο με τον χρόνο, κάτι το οποίο ενισχύει ακόμη περισσότερο το θεσμό. Το δείπνο τελείται κάθε χρόνο στις 8 Μαρτίου, ημέρα της γυναίκας, γιατί, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η κυρία Ευσταθίου «νιώθει ότι οι γυναίκες μπορούν να κάνουν πολλά μαζί και να προσφέρουν, ιδιαίτερα για ένα τόσο ιερό σκοπό».

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: