16.9 C
Nicosia
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΣΙΣΣΥ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ: ΠΗΡΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΜΟΥΤΣΙΝΑ –ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ

ΣΙΣΣΥ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ: ΠΗΡΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΜΟΥΤΣΙΝΑ –ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ

-

Την δική της άποψη εξέφρασε μέσω της εκπομπής της «Ελα Χαμογέλα» η παρουσιάστρια Σίσσυ Χρηστίδου, αναφορικά με το σύμφωνο συμβίωσης του Νίκου Μουτσινά και της Μαίρη Συνατσάκη, χωρίς ωστόσο να το επιβεβαιώσει κανένας από τους δύο.

Στην εκπομπή παρουσιάστηκε ρεπορτάζ για το θέμα και η παρουσιάστρια το σχολίασε χαρακτηριστικά «Είδα σχόλια, όχι τόσο στις εκπομπές αλλά στο ίντερνετ και στεναχωρήθηκα κάπως. Υπήρχε μια περίεργη αίσθηση και μου κάνει μεγάλη εντύπωση γιατί μιλάμε για κάτι πολύ τρυφερό που κανένας δεν ξέρει ούτε γιατί γίνεται, ούτε τι συμβολίζει, ούτε τι προθέσεις υπάρχουν και δεν μας πέφτε λόγος. Μιλάμε για δύο ανθρώπους που αγαπιούνται πολύ, δεν μας πέφτει καθόλου λόγος εμάς να πούμε την αποψούλα μας! Αν το εγκρίνουμε ή δεν το εγκρίνουμε και τι ζόρι τραβάμε στην τελική. Είδα κάποια σχόλια που πραγματικά σκέφτηκα, που δεν το κάνω συχνά, να μπω και να απαντήσω. Δηλαδή μου κάνει τόση εντύπωση… Είμαστε συνέχεια τόσο έτοιμοι να απαντήσουμε για όλα, ένα τσακ θέλουμε. Δεν μας αφορά…Στέλνουμε μόνο την αγάπη μας».

https://streamable.com/9tkzgj

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διευθύντρια απομάκρυνε καθηγητή με κινητικά προβλήματα λόγω μπούλιγκ που δέχονταν...

Απαράδεκτο περιστατικό σημειώθηκε σε Γυμνάσιο της Λευκωσίας, όπου διευθύντρια Μέσης Εκπαίδευσης φέρεται να απομάκρυνε θεολόγο καθηγητή-αντικαταστάτη με κινητικά προβλήματα, έπειτα από περιστατικά μπούλινγκ σε...