fbpx
25.6 C
Nicosia
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΣΙΛΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ: Η νέα Game Changer για τους Partners-Θα δώσει το δικό...

ΣΙΛΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ: Η νέα Game Changer για τους Partners-Θα δώσει το δικό της αποτύπωμα

-

Η Σίλια Βασιλείου ήρθε για να δώσει το δικό της game changing αποτύπωμα στον δυναμικό όμιλο της Partners. Ο όμιλος επικοινωνίας Partners σε συνεχή ανάπτυξη και αναβάθμιση των εταιρειών του Partners VMLY&R, pr:partners, Byte TheDigital Agency και με γνώμονα τη στρατηγική κατεύθυνση των Connected Brands προσθέτει, στο δυναμικό του τη Σίλια Βασιλείου. Από τη θέση Head of Strategic Operations η Σίλια θα έχει ως ρόλο να συμβάλει ενεργά στην ανάπτυξη και υλοποίηση των στρατηγικών πλάνων του ομίλου.

Με πολυετή εμπειρία στον τομέα της επικοινωνίας, μάρκετινγκ, operations, project management, PR Consulting και Management Consulting στην Νοτιοαναλτολική Ασία, έχει εργαστεί σε κορυφαίες εταιρείες πληροφορικής στη Μαλαισία, τη Σιγκαπούρη, την Κύπρο και την Ελλάδα στον τομέα του marcomms. Ως σημείο καμπής στην καριέρα της ήταν ο ηγετικός της ρόλος στη δημιουργία της πρώτης διαδικτυακής πύλης ειδήσεων στην Κύπρο, το «Sigmalive». Μεταξύ άλλων, ήταν συν-ιδρυτής ενός εκ των κορυφαίων digital agencies στην Κύπρο.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ :Ένα βράδυ αλληλεγγύης και στήριξης-Ο Λούκας Σταύρου περπάτησε στην...

Η φιλανθρωπική επίδειξη μόδας που διοργανώθηκε στο Annabelle Hotel άφησε μια γλυκιά αίσθηση και απέδειξε ότι η αλληλεγγύη και η στήριξη στους συνανθρώπους μας...