fbpx
22.9 C
Nicosia
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ: MAΘΗΤΡΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΓΚΥΟΣ ΟΚΤΩ ΜΗΝΩΝ...

ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ: MAΘΗΤΡΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΓΚΥΟΣ ΟΚΤΩ ΜΗΝΩΝ (βίντεο)

-

Ένα κύριο θέμα το οποίο χρειάζεται άμεση διευθέτηση είναι και η έλλειψη σεξουαλικής αγωγής των παιδιών στα σχολεία. Ο πρώην Πρόεδρος του ΠΙΣ και γυναικολόγος Αντώνης Βασιλείου που μίλησε στην εκπομπή Alpha Ενημέρωση, προέβη σε μια αποκάλυψη που αποδεικνύει ότι το μάθημα της σεξουαλικής αγωγής πρέπει να είχε ενταχθεί από καιρό στα σχολεία.

“Πράγματι, είναι καθήκον της πολιτείας να αναλάβει τις ευθύνες της και να δώσει διέξοδο σε αυτό το πρόβλημα που είναι πολυδιάστατο, εκτός από τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις είναι και θέμα υγιεινής. Το  πιο ανατριχιαστικό από όλα είναι το καθημερινό φαινόμενο, η σεξουαλική παρενόχληση και βία. Νομίζω ότι έφτασε το μαχαίρι στο κόκκαλο και οι αρμόδιοι φορείς πρέπει να το δουν με σοβαρότητα γιατί είναι σοβαρό το φαινόμενο”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Βασιλείου.

Την ίδια ώρα αποκάλυψε ένα περιστατικό που σημειώθηκε στο ιατρείο του.   “Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα από τις εκατοντάδες που είχα κατά την άσκησή μου στην ιατρική. Όταν ήρθε μια μαθήτρια συνοδευόμενη από άλλη μαθήτρια, και μου είπε ότι είχε καθυστέρηση και κάποιες άλλες ανωμαλίες, ήταν οκτώ μηνών έγκυος και δεν είχε ιδέα. Και μάλιστα μόλις της το είπα η πρώτη αντίδραση ξέρετε ποια ήταν; Γιατρέ μπορεί να γίνει αποβολή;”.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: