fbpx
13.9 C
Nicosia
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήSHOWBIZΣΕΛΙΝ ΝΤΙΟΝ: Τραγουδά ακαπέλα στα παρασκήνια των Grammy-(Βίντεο)

ΣΕΛΙΝ ΝΤΙΟΝ: Τραγουδά ακαπέλα στα παρασκήνια των Grammy-(Βίντεο)

-

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο με την εμφάνιση-έκπληξη της Σελίν Ντιόν στην βραδιά των Grammy. Η πετυχημένη ερμηνεύτρια εθεάθη χαρούμενη να τραγουδά μαζί με την υποψήφια για Grammy τραγουδοποιό Sonyaé σε ένα βίντεο που τραβήχτηκε στα παρασκήνια της Crypto.com Arena.

Όπως είναι γνωστό η ερμηνεύτρια που διαγνώστηκε με Σύνδρομο Δύσκαμπτου Ανθρώπου, πριν από περίπου δύο χρόνια, έχει μειώσει στο ελάχιστο τις εμφανίσεις της, και η παρουσία της στη μεγάλη βραδιά της μουσικής προκάλεσε έντονη αίσθηση και συγκίνηση.

«Σας ευχαριστώ όλους! Σας αγαπώ κι εγώ. Είστε πανέμορφοι. Όταν λέω ότι είμαι χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ, το εννοώ πραγματικά από καρδιάς. Όσοι είχαν την ευλογία να βρίσκονται εδώ στα βραβεία Grammy δεν πρέπει ποτέ να θεωρούν δεδομένη την τεράστια αγάπη και χαρά που φέρνει η μουσική στη ζωή μας και στους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Και τώρα μου δίνει μεγάλη χαρά να παρουσιάσω ένα Grammy που μου απένειμαν δύο θρύλοι, η Νταϊανα Ρος και ο Στρίνγκ πριν από 27 χρόνια. Αυτοί είναι οι εξαιρετικοί υποψήφιοι για το άλμπουμ της χρονιάς», σημείωσε χαρακτηριστικά η 55χρονη τραγουδίστρια.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: