fbpx
12.8 C
Nicosia
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήSHOWBIZΣΕΛΙΝ ΝΤΙΟΝ: Η συγκινητική εμφάνιση της στα Grammy 2024-Έγραψε ιστορία η Τέιλορ...

ΣΕΛΙΝ ΝΤΙΟΝ: Η συγκινητική εμφάνιση της στα Grammy 2024-Έγραψε ιστορία η Τέιλορ Σουίφτ- (Βίντεο-Φώτο)

-

Την πρώτη της εμφάνισή μετά την ανακοίνωση ότι νοσεί με σπάνια νευρολογική διαταραχή έκανε η Σελίν Ντιόν στα φετινά βραβεία Grammy 2024 που πραγματοποιήθηκαν χθες σε φορτισμένο κλίμα.

Η πετυχημένη ερμηνεύτρια έκανε την απονομή στο καλύτερο άλμπουμ της χρονιάς προκαλώντας συγκίνηση στους παρευρισκόμενους. Η Καναδή τραγουδίστρια εμφανίστηκε στη σκηνή ένα χρόνο, αφού διαγνώστηκε με μια σπάνια νευρολογική διαταραχή, που την έκανε να ακυρώσει όλες τις προγραμματισμένες εμφανίσεις της.

«Όταν λέω, ότι είμαι χαρούμενη που είμαι εδώ, πραγματικά το εννοώ μέσα από την καρδιά μου» δήλωσε συγκινημένη η πετυχημένη ερμηνεύτρια.

Από την πλευρά των βραβείων η Τέιλορ Σουίφτ κατάφερε να γράψει ιστορία, όχι γιατί κέρδισε το βραβείο Grammy για το άλμπουμ της χρονιάς, αλλά γιατί απέκτησε το τέταρτο για τη συλλογή της. Η ίδια, μάλιστα κατέκτησε και το βραβείο για το καλύτερο ποπ άλμπουμ.

Η νίκη της Τέιλορ Σουίφτ είναι τόσο μεγάλη, καθώς ξεπέρασε και διαχρονικούς καλλιτέχνες, που είχαν κατακτήσει μέχρι τρεις φορές το συγκεκριμένο τίτλο, όπως ο Στίβι Γουόντερ και ο Φρανκ Σινάτρα. Παράλληλα η τραγουδίστρια ανακηρύχθηκε από το περιοδικό Time ως το πρόσωπο της χρονιάς για το 2023.

«Εντάξει, αυτό είναι το 13ο Grammy μου, που είναι ο τυχερός μου αριθμός, δεν ξέρω αν σας το έχω πει ποτέ αυτό» ανέφερε χαρακτηριστικά η Τέιλορ Σουίφτ.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: