fbpx
28.7 C
Nicosia
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήSHOWBIZΣΑΡΟΝ ΣΤΟΟΥΝ: Την παράτησε ο πρώην σύντροφός της επειδή αρνήθηκε να κάνει...

ΣΑΡΟΝ ΣΤΟΟΥΝ: Την παράτησε ο πρώην σύντροφός της επειδή αρνήθηκε να κάνει μπότοξ-«Δεν χρειάζομαι κάποιον να με κάνει να αισθάνομαι άσχημα που γερνάω» (Φώτο)

-

Μια απάντηση που αποστομώνει όσους διερωτώνται για τη ηλικία κάποιου και πολύ περισσότερο μιας γυναίκας που πίσω της έχει μια ιστορία και εμπειρίες ζωής, έδωσε η εκρηκτική ηθοποιός, Σάρον Στόουν, σε πρόσφατη συνέντευξή της στη Vogue Arabia.

Η 64χρονη ηθοποιός αγνόησε κάθε πίεση και οτιδήποτε άλλο αφορά την εμφάνισή της και αντιμετωπίζει τη ζωή όπως έρχεται. Στην συνέντευξή της, το είδωλο του Χόλιγουντ μίλησε για τις εμπειρίες της από τη γήρανση αναφερόμενη σε ένα πρόσφατο περιστατικό αποκαλύπτοντας ότι ένας πρώην σύντροφός της την παράτησε επειδή αρνήθηκε να κάνει μπότοξ και πώς αντέδρασε.

«Θα ήταν μάλλον πολύ καλό για τον εγωισμό σου και τον δικό μου αν το έκανα. Αν δεν με βλέπεις με άλλα μάτια σε παρακαλώ να βρεις το δρόμο προς την έξοδο

Η μεταξύ τους σχέση έληξε μετά από αυτό το περιστατικό αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι η ίδια τον είδε μόνο μια ακόμη φορά και μετά ο ίδιος δεν ενδιαφερόταν να την ξαναδεί. «Αυτή είναι η πιο συναρπαστική και δημιουργική περίοδος της ζωής μου». Αν και η Στόουν είχε υποβληθεί στο παρελθόν σε αισθητικές επεμβάσεις, σταμάτησε μετά από ένα εγκεφαλικό επεισόδιο που οδήγησε σε εγκεφαλική αιμορραγία εννέα ημερών το 2001.

«Ήμουν στην εντατική για εννέα ημέρες και το ποσοστό επιβίωσης ήταν πολύ χαμηλό. Δεν χρειάζομαι κάποιον να με κάνει να αισθάνομαι άσχημα που γερνάω. Υπήρχαν περίοδοι, όταν ήμουν στην κορυφή της δόξας, που έκανα μπότοξ και filler και άλλα τέτοια, και μετά είχα αυτό το σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο και την εγκεφαλική αιμορραγία εννέα ημερών και χρειάστηκε να κάνω πάνω από 300 ενέσεις μπότοξ και filler ώστε να βοηθήσω τη μία πλευρά του προσώπου μου να επανέλθει».

Η νοσηλεία και το εγκεφαλικό επεισόδιο άλλαξαν τον τρόπο με τον οποίο η ηθοποιός βλέπει την αισθητική χειρουργική και τα ενέσιμα.

«Από χαριτωμένη πολυτέλεια έγινε επώδυνη νευρολογική ανάγκη» στα μάτια της. Αισθάνομαι πραγματικά, πραγματικά ευτυχισμένη. Ποτέ δεν ήμουν τόσο χαρούμενη». Σε παλαιότερη συνέντευξή της, η ηθοποιός θεωρεί ότι δεν είναι αρνητικό να μεγαλώνει κάποιος. «Το να μεγαλώνω είναι ο στόχος μου. Υπήρξε ένα σημείο στα σαράντα μου όταν πήγα στο μπάνιο με ένα μπουκάλι κρασί, κλείδωσα την πόρτα και είπα: Δεν θα βγω έξω μέχρι να μπορέσω να αποδεχτώ πλήρως το σώμα μου. Άρχισα να κλαίω στη θέα του ελαφρώς γερασμένου σώματός μου και του προσώπου μου στον μεγεθυντικό καθρέφτη» παραδέχτηκε. Τελικά, όμως, συνειδητοποίησε ότι το μόνο που μπορεί να κάνει κανείς είναι να επιβραδύνει τη διαδικασία της γήρανσης με λίγη ρουτίνα και αυτοφροντίδα. «Για μένα, η πειθαρχία είναι ένα είδος ελευθερίας», είπε κάποτε.

Πιο πρόσφατα, η Στόουν μοιράστηκε μια φωτογραφία της στη σελίδα της στο Instagram, όπου είναι με μαγιό και απολαμβάνει τη μέρα δίπλα στην πισίνα, γράφοντας τη λεζάντα: «Υπέροχα ατελής μια τέλεια μέρα».

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

RED: 21 χρόνια μουσικής!!-Ένα Καλοκαίρι γεμάτο καλλιτέχνες!

Ακόμα ένα καλοκαιρινό μουσικό ταξίδι αρχίζει, με συνοδοιπόρους αγαπημένους καλλιτέχνες και όλους εσάς που στηρίζετε όλα αυτά τα χρόνια την μουσική και τον πολιτισμό,...