22.9 C
Nicosia
Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήSHOWBIZΣΑΝΕΝ ΝΤΟΧΕΡΤΙ: Aπεβίωσε σε ηλικία μόλις 53 ετών η Μπρέντα του Beverly...

ΣΑΝΕΝ ΝΤΟΧΕΡΤΙ: Aπεβίωσε σε ηλικία μόλις 53 ετών η Μπρέντα του Beverly Hills-Πάλεψε με τον καρκίνο

-

H Αμερικανίδα ηθοποιός Σάνεν Ντόχερτι περισσότερο γνωστή για τη συμμετοχή της στις αμερικανικές τηλεοπτικές σειρές Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς, στο ρόλο της Μπρέντα Γουόλς και Οι Μάγισσες, στον ρόλο της Πρου Χάλιγουελ, πέθανε αφού πάλεψε για χρόνια με τον καρκίνο, ανέφερε σήμερα το περιοδικό People.

Η Σάνεν Ντόχερτι, διάσημη για τους ρόλους της στην εξαιρετικά δημοφιλή σειρά «Beverly Hills 90210» και στη φανταστική σειρά μαγισσών «Charmed», έφυγε από τη ζωή. Διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού το 2015, όμως δεν τα κατάφερε. Ήταν μόλις 53 ετών.

«Με βαριά καρδιά επιβεβαιώνω τον θάνατο της ηθοποιού Σάνεν Ντόχερτι. Το Σάββατο, 13 Ιουλίου, έχασε τη μάχη με τον καρκίνο μετά από πολλά χρόνια μάχης με την ασθένεια», δήλωσε στο People η εκπρόσωπος τύπου της Ντόχερτι, Λέσλι Σλόαν.

Η Ντόχερτι έγινε διάσημη το 1990 ως η μελαχρινή Μπρέντα Γουόλς στο «Beverly Hills, 90210» του Fox. Μαζί με τον δίδυμο αδελφό της Μπράντον, τον οποίο υποδυόταν ο Τζέισον Πρίστλι, οι Γουόλς ήταν η κλασική οικογένεια «ψάρι έξω από το νερό» που είχε πρόσφατα μετακομίσει από τη Μινεσότα στο Μπέβερλι Χιλς και απορούσε συνεχώς με τα καμώματα των πλουσιόπαιδων του Λος Άντζελες.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: