fbpx
26.7 C
Nicosia
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήSHOWBIZΣΑΚΙΡΑ: Χτίζει τοίχο για να χωρίσει το σπίτι της από την πρώην...

ΣΑΚΙΡΑ: Χτίζει τοίχο για να χωρίσει το σπίτι της από την πρώην πεθερά της – Έβαλε κούκλα μάγισσας στο μπαλκόνι (Βίντεο)

-

Η Σακίρα φέρεται να έχει ξεκινήσει την κατασκευή ενός τοίχου για να χωρίσει το σπίτι της από αυτό της πρώην πεθεράς της μετά τον χωρισμό της από Πίκε σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail.

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια, 45 ετών, και ο ποδοσφαιριστής ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους μετά από 11 χρόνια σχέσης τον περασμένο Ιούνιο και έχουν δύο γιους, τον Μίλαν, εννέα ετών, και τον Σάσα, επτά ετών ενώ η περιουσία της Σακίρας στην Ισπανία συνδέεται σε ορισμένες περιοχές με αυτή των πρώην πεθερικών της και επιδιώκει να τα ξεχωρίσει, σύμφωνα με τη Marca.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα τηλεοπτική κάμερα εντόπισε μπετονιέρα να δουλεύει γύρω από το σπίτι της τραγουδίστριας στη Βαρκελώνη. Αυτό συμβαίνει αφότου φέρεται επίσης να έστησε μια τρομακτική κούκλα μάγισσας σε μεγάλο μέγεθος στο μπαλκόνι του σπιτιού της στην Ισπανία, η οποία φέρεται να κοιτάζει προς το σπίτι της πρώην πεθεράς της.Σημειώνεται πως η ίδια κυκλοφόρησε ένα diss track με στόχο τον πρώην της με τον παραγωγό Bizarrap, με την ονομασία Shakira Bzrp Music Sessions 53, το οποίο κυκλοφόρησε στα ισπανικά την περασμένη εβδομάδα.

H περιουσία της Shakira στην Ισπανία συνδέεται σε ορισμένες περιοχές με αυτή των πρώην πεθερικών της και επιδιώκει να τα ξεχωρίσει, σύμφωνα με τη Marca.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: